- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Lenne egy fontos kérdésem LG xxMP55HQ-P kapcsán.
HDMI vs. DSUB között milyen mértékű a képminőség különbsége? Nem találok egy normális képet vagy videót, ami ezt rendesen betudná mutatni, így eléggé kétkedő vagyok. Sok oldalon olvasom, hogy HDMI a legjobb választás, blablabla, de egyik helyen sem veszik figyelembe, hogy pl online fps játék esetén natívnál kisebb (pl 1280-as) felbontásnál analóggal 75Hz, míg digitálisan csak 60Hz a max. Ez a 15Hz különbség régi TN paneles monitoromnál nekem nagyon is észrevehető, már csak azt nem tudom, hogy a képminőségek közti különbség is van-e ekkora. Tehát hogy vegyek-e majd HDMI kábelt vagy sem...
input lag kapcsán lehet eltérés a két kábelezés között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged