- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Lenne egy fontos kérdésem LG xxMP55HQ-P kapcsán.
HDMI vs. DSUB között milyen mértékű a képminőség különbsége? Nem találok egy normális képet vagy videót, ami ezt rendesen betudná mutatni, így eléggé kétkedő vagyok. Sok oldalon olvasom, hogy HDMI a legjobb választás, blablabla, de egyik helyen sem veszik figyelembe, hogy pl online fps játék esetén natívnál kisebb (pl 1280-as) felbontásnál analóggal 75Hz, míg digitálisan csak 60Hz a max. Ez a 15Hz különbség régi TN paneles monitoromnál nekem nagyon is észrevehető, már csak azt nem tudom, hogy a képminőségek közti különbség is van-e ekkora. Tehát hogy vegyek-e majd HDMI kábelt vagy sem...
input lag kapcsán lehet eltérés a két kábelezés között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged