- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Volt pár kör oda-vissza, a vége az lett, hogy minimálisan drágábban megkaptam(még így is bőven 300K alatt).
Eddig szerencsére azt kell mondjam, hogy a friging abszolút túlélhetőnek tűnik. Sötét alapon fehér betűnél a leginkább észrevehető, de alapvetően dark sémával használva a windowst szinte keresni kell, hogy egyáltalán észrevegyem.
Illetve egyik tesztben írták, hogy coli whine-ol a monitor nagyon. Jelentem, ez is coil whine-ol. Ez még lehet probléma lesz viszont.
Cyberpunk meg HDR-rel kb. másik játék.
Nagyon picit van olyan feelingje a monitornak, mintha új szemüveget vettem volna fel, de nem gondolom, hogy sokáig fog tartani megszokni.Igaz csak sötétben látom, de a fényerő abszolút nem tűnik kevésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- LEGO klub
- Revolut
- PlayStation 3
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest