Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
LeventeV #135951 üzenetére
Szia,
Nem vagyunk egyformák.
Én egy vén trotty vagyok, szemüveggel, és még én is észreveszem a 27" 1920x1080 kijelzőn a pixeleket. Én böngészéshez, némi irodai jellegű munkához, és dokumentumok nyomtatásához használom, nem igazán játszok rajta. Ehhez bőven elég.
Ha jó a szemed, és fontos az élmény, úgy gondolom hogy mindenképp az 1440p legyen az alsó határ.
De ezen kívűl ott van még a színvisszaadás, a kontraszt, a fényerő, a betekintési szög, a freki, a magasság állítása, a forgathatóság, ...
Ezek mind fontos jellemzők ahhoz, hogy elégedett légy. A felbontás a legfontosabb?
Nálam a fényerő és a színvisszaadás megelőzi a többi jellemzőt, eszerint választottam monitort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Robot fűnyírók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Peugeot, Citroën topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung Odyssey G40B 240 HZ ( LS27BG400EUXEN )
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- GIGABYTE AORUS FI32Q X 2560x1440p 270Hz IPS monitor RENGETEG GARIVAL eladó remek áron
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest