Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Ismerősömnek szeretnék segíteni monitorválasztásban, mivel a macsek a jelenlegit legyilkolta [kép] (vagy a 16 éves fia ?
) és már nyíg, hogy monitort most azonnal...
A keret 50-70 között max 80 lenne mondjuk. 16 éves mint említettem, jelenleg PC-vel használja és játszik mindennel is (FPS leginkább). Nem igazán vagyok otthon a témában, így érdeklődnék hogy milyen ajánlott monitorok vannak ebben az ársávban. Tudom lehetne szűkíteni ha tudnék pontos igényeket... Ami érdekes lehet, felmerült a konzol téma is, elképzelhető hogy karácsonyra azt kap. Szemből nézi csak, van tv-je is. 27" is jó lenne de ebben az árban nem nagyon van full hd-nál nagyobb felbontású gondolom. 27-nél nem tudom elég e ez a felbontás.Eddig egy Samsung lc24rg50fquxen-t használt. Gondoltam arra is hogy venni egy ugyanilyet és akkor van alkatrésze hozzá vagy ha váltani akarnak majd másikra akkor így "jobban eladható". Amit találtam annál a termékszám kicsit eltér, ez probléma lehet [link] LC24RG50FZRXEN?
szerk. MSI Optix G271 mennyire ajánlott/jó döntés lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Update 05.16 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest