- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappkarcsi
senior tag
Inkább nézd 0.2-es th-val a site-ot, akkor azért látszik egy s más, ami amúgy nem. [link]
2k-nál van bármi előnye az DP1.4-nek? DP1.2-vel fixen megy a 165Hz, talán a 170-180 már nem.
#120613 instantwater
Jogszabály is kimondja, hogy ha neten rendelted, még személyes átvételnél is vissza kell venniük. Vittem már vissza hozzájuk nem egy dolgot, minden flottul ment.
Nem károsítom meg őket, mert még a kábeleket vagy a talpat sem bontom ki, minden sértetlen, csak is monitort tesztelem, most is. Ugyanúgy adom vissza, ahogy kaptam. Bár, ha már jogszabály, akkor annyira véd téged, hogy semmit nem kellene visszavinni, csak a monitort magát, se csomagolás, se kábelek, semmilyen tartozékot. De én azért ennyire (már) nem vagyok pofátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Külpolitika
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest