Hirdetés
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz ImI882 #116102 üzenetére
Valóban nem könnyű. Főleg, mert akkora a szórás uo. típuson belül is, ami szégyen a gyártókra nézve. Íves monitorból a G7 nagyon szép képet ad, de 1000R... pfff ... számomra megszokhatatlan lenne. Ráadásul ugyanaz igaz erre is mint amit az előbb írtam, plusz a VA panelek (black smearing bár ez is a G7-nél a legjobb) és az íves panel sajátosságait is figyelembe kell venni
Nincs más mód ha bitosra akar menni az emben: netes rendelés, és az adott darabot megvizsgálva, letesztelve eldönteni tetszik-e ill. ha toleranciahatáron kivül eső jellemzői vannak akkor el kell állni és kész.
aleister: igen, összességében a DELL-t jobbnak tartom (megjegyzem én br. 160k-ért vettem, de elvétve még picivel alatta is előfordult már). Viszont az összehasonlításod sántít kicsit, ti. a használt hw árát nem lehet összehasonlítani az újjal (mivel az ugye használt ). Azon kívül pontosan ismerni kellene az adott 27GL850 milyen darab (esztétikai állapot, panel, garancia, tartozékok, stb.). Nagyon ajánlom, hogy semmit (se újat, se használtat) NE vegyél látatlanban, esetleg úgy mint fentebb írtam. Szerencse kérdése milyen darabot fog ki az ember (panel homogenitás, színek, háttérvilágítás és bleedig) tökmind1 milyen gyártót vagy típust választasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest