Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
válasz Real_Necro #60967 üzenetére
Pont ezen vacilláltam, de a nagyobb tér miatt bevállaltam a 42-est. Silent módban hallom a szervómotorat, olyan halk. Ha megy mondjuk a hűtőgép akkor nem hallani. A kültéri egységet pár méterről hallani hogy suhog, a szomszéd cree-je 20mről sokkal hangosabb mint ha az enyém alatt állnék.
Silent módban szoktuk használni, bőven elég hideget csinál a házban, a messzebb lévő szobába sem kell majd második klíma szerintem. A fűtésre kíváncsi leszek, ott sokkal többet ígér a 35-nél.
Szóval ha 40-50m2 feletti területre kéne akkor jó a 42, én utálom a kis zajokat is, a hűtő most a leghangosabb, idegesít is .
Ja és a motoros oldalra terelés baromi hasznos egy ekkora térben már. Befúj az oldalsó 2 szobába is, és a ház másik felébe is. Szóval jó gép, szép is, nincs gagyiműanyag hatása. -
gerii
addikt
válasz mjani1172 #60186 üzenetére
Szintén nem jutottam náluk semmire.
Ma voltak nálam szerelni és nagyon szépen dolgoztak: MM Klíma Kft. Mitsubishi AP ment fel, este tesztelem, de a kültérit nem hallottam 5 méterről hogy menne (Maxon). -
gerii
addikt
Ha a beltéri mögött közvetlenül van felszerelve a kültéri egység, akkor az a fél méter cső elég hosszú, mivel sok gyártó ajánlásában 3m szerepel mint minimális hossz?
-
gerii
addikt
válasz zsolt501 #59152 üzenetére
Köszi a válaszokat, igen ez is egy kérdés, hogy a 4,2-es lehet hogy csendesebben bírkózna meg a légtérrel, mint a 3,5kW-os.
Jövőre még egy 2-2,5kW-ost is feltennénk, abból viszont a Mitsu 400k, míg a Daikin 300k, vagyis ott is van 100k különbség. Két klímánál az már 200k difi. Ugye a wifis applikáció miatt kellene ugyanolyan márka/típus.
-
gerii
addikt
Az alábbi két klíma közül ki melyiket válaszaná?:
- Daikin FTXP35M / RXP35M Comfora
- Mitsubishi MSZ/MUZ-AP42VGKA Mitsu a nagyobb teljesítmény ellenére kb ugyanolyan zajértékeket hoz mint a Daikin, ez valós lehet?
Illetve mindkettő tud oldalra is terelni a levegőt motorosan, ha jól értelmeztem?
100k a difi, kiegészítő fűtésre is használnánk 60nm-re kb.[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
válasz kovacszolt #57764 üzenetére
Igaz hogy csak most hallottam, de köszi, akkor biztos nem az lesz.
3,5kW-os Comforának melyik Mitsubishi az ellenfele?
-
gerii
addikt
válasz feco70 #57655 üzenetére
A Comfora jól olvastam hogy tud vízszintesen oldalra is fújni?
A garancia egyébként hogy működik, ha megszűnik egy vállalkozás? A készülékre az importőr vállalja a továbbiakban, vagy mi?
Régebben linkelték ezt a kontaktor.hu-t 20% kedvezménnyel, vannak Panák, és Mitsubishik is.
A héten döntenem kell melyik legyen, + találni egy pesti agglóban tevékenykedő normális céget, addig zargatnám a topic lelki nyugalmát!
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Sziasztok!
Egy újépítésű földszintes házba szeretnénk klímákat feltenni, egyelőre csak a nappaliba, pirossal jelölt helyre.
Az első kérdésem, hogy olvasva a fórumot, sokak szerint elég lenne ide egy 3,5kW-os is, ha jól sejtem?
Cél: Hűteni, illetve télen kiegészítő fűtésre, hogy ne a gázszámlát növeljük (napelem van).
Csendes legyen, wifis, és ne generáljon nagy légáramot (5kW-os ezért nem ajánlott gondolom?)
400K+szerelés körül áldoznánk erre, jövőre meg a szobába menne egy kisebb egység.Panasonic / Mitsubishi / Daikin nem alapmodellekből mi az ami ajánlott, mert már annyi félét néztem, hogy nem tudok dönteni?
Csendes, légáramban nem zavaró (baba miatt), fűtésre is jó - a fontossági sorrend.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest