Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaliGa
aktív tag
válasz
TeeJay #69784 üzenetére
Köszi, de ha kioktatás kell, arra ott az asszony
, ráadásul ahogy említettem, olyan élethelyzetben van a rokon, hogy nem igazán van más választása. Egyébként pár éve nekünk is volt mobilklímánk a split előtt, és sztem teljesen oké volt, pedig az is egy egycsöves gép volt, egy Whirpool. Nyilván hangos volt, zabálta az áramot, de 30 perc után laza hűtőház fílinget hozta...
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok,
Létezik olyan, h a lidl-es mobilklíma (asszem a Comfee gyártmányú, "okos" verzió) nem tud kihűteni egy kb. 20-25 négyzetméteres szobát (betett ajtóval)? Unokaöcsém vett egy ilyet (albiba csak ezt engedték), és azt mondja hideget fúj, de kb. 25 foknál nem megy lejebb a hőmérő... Van vkinek tapasztalata a cuccal? Mármint h ez ilyen, vagy vmi gebasz van? -
TaliGa
aktív tag
válasz
Miklósbácsi #31168 üzenetére
Köszi!
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok,
Daikin FTXB-nél a vízszintes légterelőt (nem a swinget) hogyan lehet állítani? Látom, hogy ott van belül egy-egy fül, de a kézikönyv gombot ír, és az se világos, hogy működés közben szabad e (mert, amikor nincs bekapcsolva a függőleges nagy légterelő takarja)? -
TaliGa
aktív tag
"Mindkettő ugyanolyan wifi egységet tartalmaz, csak az egyik cikkszámon lévő dobozában benne van a régebbi gépekhez (FTXB, FTX..J) csatoló kis elektronika is."
Az FTXB is wifizhető? Nem elírás? Én eddig úgy tudtam, h nincs hozzá kompatibilis modul. Nemrég két FTXB25C-t szereltettünk fel, és a wifi nem volt elvárás, de utólag az egyikbe lehet, hogy tennék... -
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
Szinte azonos árban ajánlott a klímás Daikin FTXB25C-t, és Gree comfort X-t. Inkább hűtésre lenne használva, fűtés max. 1-2 hét átmeneti időszakban. Melyik lenne a jobb választás? Illetve a Daikin-ból érdemes feljebb lépni mondjuk vmelyik Sensira modellre, és ha igen melyikre?
Előre is köszi a válaszokat!
Ja, és ez az FTXB25C-ről legtöbb helyen írják, h van benne vmi Titanium szűrő, máshol meg, hogy nincs, hol az igazság? -
TaliGa
aktív tag
Sziasztok,
Egy 25 és egy 15nm-es szobába szeretnék klímát, elvileg 2db 2,5kW-os elég lenne. Daikinra sztem nem elég a költségvetés, mert nagyjából fél misi, meg egy kis apró van az egészre. Úgyhogy LG, Gree, Midea fér csak bele, ebből a helyi szerelő a Mideat promótálta nagyon, de meghallgatnám a ti véleményetek is. Szal ennyi pénzből mit lehet kihozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest