Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz Erwinke #71446 üzenetére
ez azért eléggé kódolt szöveg , nem biztos, hogy jól értelmeztem.
az amber royal -30ig fűt és ha nem az északskandináv zónát nézed hanem a magyar valósághoz közelebb álló nyugateurópait akkor máris 5,1 a SCOP, a fujinál is ehhez a zónához tartozik az 5.1. a kékhez nem adnak meg értéket.
[ Szerkesztve ]
-
curbowka
csendes tag
válasz Erwinke #71446 üzenetére
Ezeken van a telepítőknek a legnagyobb haszna, mellette valószínűleg kényelmesebb a beszerzése is a készüléknek.
Hogy ne csak mások véleménye alapján válasszak készüléket, én is tetettem egy Midea Mission II-t, csak fűtésre. Az eredmény, hogy 2 év után már motort kellett cserélni a beltériben, alapjáraton olyan hangos a kültéri, mint a Mitsubishi max teljesítményen, a távirányító néha önálló életre kel és üzemmódot vált, de legalább a beállított hőfokot is hülyén tartja. Japánoktól sem szabad azért csodát várni, két Mitsubishi AP, mindkettőnek van idegesítő zaja, egyiknek a mókuskerék, meg indításkor a gáz hangja, másiknak a beltéri műanyag pattogása, valamint szintén egy kis gáz hang. Le kell szigetelni a házat, hogy estére kilehessen kapcsolni - esetleg egy 200 wattos infrapanellal és időzítővel melegíteni a hálót, ha szükséges, nappal pedig nem zavaróak ezek a zajok.
-
curbowka
csendes tag
válasz Erwinke #71680 üzenetére
Lehet klímával is páramentesíteni, viszont az hűvöset fog csinálni a szobába, ami ilyen időkben már nem a legszerencsésebb. Persze ha Daikin Ururu Sarara-ja van valakinek, az ha jól tudom úgy oldja meg, hogy nem hűti a helyiséget.
Nálam egy Trotek 54-es duruzsol most is, 400 watt körül fogyaszt, szedi szépen a párát, és mellette körülbelül ezt a 400 wattot be is tolja hőként a szobába, szóval párátlanítás mellett egy kis fűtésnek is jó. Az elvi teljesítménye napi 16 liter víz, bár ez 30 fokon és 80% páratartalom mellett van megadva, szóval jó ha a 2/3-át tudja ennek.
A szellőztetés a hidegebb hónapok legnagyobb részén jó, de most is van kint 15 fok, 92% páratartalommal, ha ezt beengedem a lakásba, az kb 65-67% páratartalmat fog bent csinálni.
-
VGNGR
senior tag
válasz Erwinke #71988 üzenetére
Ha az USB stick még a kezedben van, akkor nem is fog működni. A Fisher nem rakja bele gyárilag, hanem egy kis dobozban adja ahozzá, neked kell beraknod a gépbe (pontosabban a telepítőnek kellett volna). Comfort plus-nál belül burkolatot kellett bontani és ott volt a helye. Utána azonnal fog működni a led 7x megnyomása után (áramtalanítani sem kell).
[ Szerkesztve ]
-
beers
addikt
válasz Erwinke #71988 üzenetére
A wifi adaptert be kell raknod a helyére!
Fölnyitod az elejét, azt hiszem két csavar fogja és elég trükkösen jön ki az a kis műanyag takaró, ami mögött ott a kijelző is és a wifi modul helye is!
Ha azt beraktad, bekapcs után valóban a LED gombot kell megnyomni 7-szer!M&N
-
mrmft
senior tag
válasz Erwinke #72518 üzenetére
Lefagytak a kulterik, nem tesz jot a hatasfoknak a mostani ido. Nalam is full jeg a Mitsubishi 5 perccel az olvasztas utan, de ettol meg mukodik szepen, a meleget is tolja. Orankent olvaszt kb. jelenleg. Itt is szakad a ho, be is tekeri maga moge kicsit sajnos.
Ha van kondenz csovezes a kulteriken akkor kosd le, hogy konnyebben kifolyon az olvadek, ez segithet a helyzeten.
Egyebkent milyen Fisher az amit 5 percenkent leolvaszt? -
Joker_5x
tag
válasz Erwinke #72520 üzenetére
Mindenki Nordicot ajánlotta. Most elbizonytalanodtam
Hy!
Most jött el az idő, hogy beköttetem a klimát. Nyíregyháza és Debrecen között lakom. itt keresek bekötésre valami megbízható céget. Van e olyan cég amit ajánlotok, vagy éppen el kell kerülni messziről Eme településeken. Az sem hátrány, ha pénztárcabarátok
( akár pm-ben is jöhet info, ha itt tilos a reklámozás )
köszi előre is.
Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest