Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lorden
senior tag
válasz woci01 #67394 üzenetére
Igen, sajnos én is így jártam, de ügyfélszolgálat kínált 5% kedvezményt az alapból jó áru gépeikre.
Csak akkor meg húzzák a szájukat a helyi telepítők, ha mástól szerzem be a gépet vagy épp fel se rakják.
Kicsit ördögi kör ez az egész, úgy vettem észre az elmúlt hetekben. -
törölt tag
válasz woci01 #67398 üzenetére
Főleg a kisebb cégek 1 termékből bevásárolnak raklapszámra, és mindig az a legjobb, amiből áll raktáron egy halommal. Biztosabb olyan céget választani, akinek mindegy, melyiket rakja fel, és tudja, hogy milyen teljesítményre van szükség az adott célra az adott paraméterek mellett. A többi kb. hit és pénztárca kérdés.
-
Rommel6600
őstag
válasz woci01 #67389 üzenetére
Viccelsz? Daikin.
Van LG Silence plus a családban, nem vagyok elájulva tőle, egyáltalán. Fancy, hogy kijelzi a beállított hőmérsékletet, de maga a szabályzása nagyon gagyi, télen volt, hogy 30⁰C-ot állítottam be rajta, hogy ne kapcsoljon le, mert 3m-re ülve is a szobában csak 21⁰C volt, de még így is leszabályzott, mert "szerinte már el lett érve a beállított hőmérséklet"...
Hűtésüzemben se annyira "silent" mint a neve sugallja, legalábbis az én Panasonicomhoz képest nézve.
Arról nem is beszélve, hogy 8 hónap után a beltéri egységében motort kellett cserélni... A 10 év inverter garancia meg a szokásos LG hablaty, minden elektromos készülékükre rányomják ezt a plecsnit, de ahogy a mellékelt ábra is mutatja, nem ez lesz a hűtőkör gyenge láncszeme.
Schlusspoén: Az LG app (ThinQ) meg egy 5évvel ezelőtti google translate-el lemagyarított alkalmazás, jópárszor vissza kellett magamban fordítani angolra, hogy rájöjjek mire gondolt a költő...NB: Elég érdekes a klímásod árképzése, ha az LG Silence Plus egy kilóval drágább mint bármelyik Daikin...
-
woci01
tag
válasz woci01 #67495 üzenetére
Eljött az idő végre, megjöttek a 30 fokok.
FTXP35M-et vettem végül.
24 fokra állítva kb 1,5-2 óra alatt lehűtötte 26 fokról, csak halk szélzaj mellett. Temperálás közben nem is hallok semmit a beltériből, mert auto módban kb a silent módnak megfelelően működik(a hűtő a konyhában elnyomja, de anélkül is alig lehet hallani). Kültérit egyáltalán nem lehet hallani még nyitott ablaknál sem(teszt jelleggel), pedig rögtön az ablak mellett van a kültéri.Abszolút megérte az árát.
-
TeeJay
félisten
válasz woci01 #68865 üzenetére
AUTO mód úgy tudom sosem viszi lesz éjszakai (fenyőfa) módra a sebességet hanem 1-5 között szabályozza. Ha igazán halkan akarod akkor fenyőfa 24fok azt hadd szóljon
FTXP35 nagyon jó gép és a kültéri is nagyon halkUgye hogy nem véletlenül ajánlgatjuk a Daikinokat?
Ma éppen egyet takarítottam és felüdülés volt a sok fostalicska MDV meg Samsung meg Midea után hogy 2 kattintással lekaptam a burkolatotMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest