Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
-
icetheman
tag
válasz szaniszlokar #46203 üzenetére
Ezt hogyan tudtad beállítani, hogy 2 percig fújjon kikapcsolás után? Mert engem is zavar, hogy egyből leáll.
-
kchris78
veterán
hogy ne büdösödjön be legalább 15-20 percet írtak máshol.. először egyáltalán először vissza kell melegednie a hűtőnek hogy megálljon a páralecsapódás folyamata.. aztán kell egy további szakasz amikor már a nagyjából szobahőmérsékletű felületről a rajtamaradt nedvesség elpárolog... ez nem 2 perc.
-
törölt tag
valsz. az a Gree 2 perces szárítás nem elég ahhoz, hogy a milliónyi lamelláról lepárologtassa a vizet.
elméletileg rövid idő után vissza kellene, hogy álljon a tiszta levegő illata....
ha nem - klímás cég
-
LanyUs
senior tag
válasz szaniszlokar #44853 üzenetére
Na állj rá célzottan, mert akkor alvásnál is hallani fogod! Próbálj nem figyelni rá! Nekem nem ment, ezért eladtam az egyik gépet. Ami durva, hogy nem is a kompresszor hang zavart ( mert az minimális volt ), hanem a keltett légörvény hang. A Stylish ventije alacsony fordulaton jár a többihez képest.
-
LanyUs
senior tag
válasz szaniszlokar #44840 üzenetére
Ez a kerregő hang akkor is jelentkezik ha a kompresszor 250-300w környékén alapfordulaton jár? Az még elmegy ha megterhelve kicsit hangosabb, de alapjáraton is?
Mennyire feszül a falnak a csövezés? Beltéri felé extra csőhéj a fehérre, hátha elnyeli a rezgést jobban.
Gumialátét vagy gumibak van alatta? Ha gumialátét, akkor csere gumibakra. Ha gumibak, akkor úgy rakd be, hogy a csavar se érjen a konzolhoz! -
tibibi
őstag
válasz szaniszlokar #44838 üzenetére
Ilyen sajnos, ha nem fűtesz vele akkor nincs gond.
-
nesa
veterán
válasz szaniszlokar #43802 üzenetére
Köszi, nálam nem ezt dobja de majd holnap kapok ajánlatot.
-
windy
tag
válasz szaniszlokar #43798 üzenetére
Ha pl. veszel egy 300.000 forintos klímát és a telepítés munkadíja 100.000 forint, akkor a 400 ezer forintos össz-költségnek a felét, azaz 200.000 forintot kapsz vissza. Klímaberendezések esetében gyakorlatilag elég optimálisak az arányok ahhoz, hogy a maximális (50%) támogatást fel lehessen venni.
-
windy
tag
válasz szaniszlokar #43795 üzenetére
Felesleges a 3,5 kW-os teljesítmény, nem is nagyon értem, hogy hogyan kaptad ilyen formában az ajánlatot. A Gree is és a Polar is megbízható, vsz., hogy nem nyúlsz mellé vele. Mindettől függetlenül, ebbe a keretbe azért már egy jobb minőségű japán klíma is beleférhet....
-
pjen
félisten
válasz szaniszlokar #43527 üzenetére
Ha lehet Fi relé is legyen.
-
Vikooo
addikt
válasz szaniszlokar #43522 üzenetére
Az bőven elég. Legyen földelés.
-
sanzi89
addikt
válasz szaniszlokar #43513 üzenetére
Ha H tarifa, akkor elvileg kötelező fixre kötni - bár nálunk a kutya nem ellenőrizte -, ha normál tarifa, akkor mindegy.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
pjen
félisten
válasz szaniszlokar #43513 üzenetére
Ahogy neked szimpatikusabb.Nekem amíg nem volt H tarifa, mind az 5 konnektorról ment.
-
tibibi
őstag
válasz szaniszlokar #43469 üzenetére
melyik áramszolgáltatónál vagy ? Eon területen van hitelre.
-
mpo
veterán
-
haten
tag
válasz szaniszlokar #43234 üzenetére
Nekem pont ez a típus van. Nem rossz, a beltérie az egyik legszebb a palettán. Egy kisebb gondom van vele, és egy nagyobb. A kicsi, hogy óránként, vagy háromnegyed óránként leolvaszt télen, ami 5-10 perc, relatíve keveset megy emiatt. A nagyobb gondom, hogy nincs a világon olyan alkalmazás, amivel telefonról be tudnám üzemelni a wifijét. Első nap ment, azóta nem.
[ Szerkesztve ]
-
baloghgabor
aktív tag
Azért ez jó! Hat hónapig fizeted (mondjuk most márciustól majd augusztusig), majd nyár végén, ha lesz még a cég és véletlen szükséges lenne a klíma, ami talán már nem is lesz nekik akkor, és talán majd ők is jönnek, szerelnek, akkor talán......... 😁
Bakker ez viccnek is eléggé sz@r!bégé
-
félisten
válasz szaniszlokar #43236 üzenetére
szerintem ebbe a megoldásba ne menj bele. Az említett klíma egy alap Gree modell.
Viszont maga az üzlet kockázatos, szerintem több ponton ütközik a fogyasztóvédelmi törvénnyel is.10 havi kamatmentes részletre pl tudsz vásárolni több nagy webáruházban is, (pl Emag) akár a fenti típust is ,3.2 kW verziót ugyan ennyiért.Szinte minden hónapban reklámoznak egy egy típust 15 havi kamatmentesre is.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
mpo
veterán
Ennek semmi értelme, mert akkor jönnek, ha kifizetted. Ha meg nem jönnek, elbuktad.
Ezt a pénzt otthon is össze lehet gyűjteni és akkor fizetsz, ha végeztek a munkával.
A hitelt utólag szokták fizetni, nem előre.Ha érted, akkor már elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vírusirtó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest