Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miklósbácsi
tag
válasz TaNbEaRo #67690 üzenetére
Szia ! Ezt találtam egy nagyobb cég leírásában :
" A Daikin a klímák Mercedese - tartja a mondás és ez fedi is a valóságot, mivel rendkívül jó minőségű és tartós klímaberendezéseket gyártanak, rendszerint élenjárva az innovációban. Ők a világ első számú klímagyártói, és az iparági sztenderdet jelentik a hűtésben, légtechnikában. A cég neve talán első hallásra nem annyira közismert a fogyasztók körében, mivel nem gyártanak sem tévét, sem turmixgépet, sem más háztartási gépet, hanem kizárólag klimatizálással, hűtéstechnikával foglalkoznak lassan 100 éves működésük során. Ez azt is jelenti, hogy általában a Daikin rendszereire történnek a nagyobb beruházások, plázák, lakóparkok légtechnikai tervezései és kiírásai "
Én szerencsére magánemberként akár szidhatnám is őket, de a saját négy, valamint öt éves Sensira tapasztalatom is arról szól, hogy jó és megbízható gépek ezek.
Az utóbbi időben megjelent egy jelenség néhány gépnél, a csobogó, kotyogó hang,. Ezekről több bejegyzés született. De ez nem jelenti azt, hogy ettől ezek máris használhatatlanok lennének.
Javaslom, hogy érdeklődj először minderről a Daikin hazai képviseleténél, szívesen segítenek .Ez saját tapasztalat is :Daikin ügyfélszolgálat: +36 1 776 77 66
-
törölt tag
válasz TaNbEaRo #67690 üzenetére
Vegyél egy 3 éves, használt Daikint, okostelefonról vezérelhetőség megoldható bármelyik klíma távirányítóhoz kb. 5 ezer forintból, az ne legyen szempont.
Az ára pedig minek nem ment fel 3 év alatt?
A kínai cuccokra azért is kevesebb a panasz, mert aki a legolcsóbbat veszi, annak eleve nincsenek nagy elvárásai, és ha valami nem működik, legyint rá, mint a szomszéd a Polárjának a nem működő wifijére. -
Miklósbácsi
tag
válasz TaNbEaRo #35358 üzenetére
Látom, hogy az elképzelésed kialakul, nem is szabad elkapkodni. Szintén FTXF35A/RXF35A gépünk van, a csendességéről írt véleményem megegyezik feco70 véleményével.
Másfél éve üzemel ez a klíma. Elsősorban a nyári hőség miatt szereltettük fel, de például a mostani időjárásban is hasznosan, kis áramfogyasztással fűt.
A működését fokozott figyelemmel kísérem: Eddig egyetlen panaszunk sem lehet rá, kifogástalanul végzi a dolgát. Nagyon örülnék, ha a háztartásban működő egyéb gépeinkről is elmondhatnám mindezt......
A klímát a saját távirányítójával használjuk, ez nálunk elegendő is.
-
sanzi89
addikt
válasz TaNbEaRo #35345 üzenetére
A WiFi-t én is nagyon fontosnak tartottam, aztán mikor napokat töltöttem el azzal, hogy belőjem a Daikin-on, hogy távolról is lehessen vezérelni, ne csak otthon helyi hálón és nem jött össze, kb. le is töröltem az app-ot a telefonról. Ütemezést lehet csinálni távirányítóval is elvileg, számomra semmi értelme így a WiFi-nek. Főleg, hogyha valaki elállít valamit az app-ban, akkor az ugye a távirányítón nem látszik, ami okozhat félreértéseket.
Gree klímával nincs tapasztalatom, de az FTXF-től sem vagyok hasra esve, legközelebb egy drágább Daikin-t fogok venni WiFi nélkül mert felesleges szerintem."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
BigBear
senior tag
válasz TaNbEaRo #35345 üzenetére
Nekem van egy Amber és egy FTXF. Már sokszor írtam itt róluk. Alapvetően mindegyik jó, az Amber iszonyat szaharát képes fújni fűtéskor, de agyment idióta vezérlése van. Ugyanez a Comfort X is, ismerősnél az van. Ha csak hűtés, akkor jó valamelyik Gree, de ha fűtenél is, akkor előbbiek miatt Daikin. Az Amber egyébként leghalkabb hűtési fokozaton (csendes mód) halkabb, mint a Daikin, de minden más módban és ventifordulaton nagyságrenddel hangosabb, zavaró. Nem eresztem hosszúra, tapasztalatom szerint FTXF.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások