Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Czimby #87914 üzenetére
Tavaly én is megkaptam egy nőtől hogy mi klímások hogy túl vagyunk fizetve...
Elmondtam hogy mennyiért mosok Budapesten klímát és hogy ő aznap a 8. cím pl
gyorsan fejben össze számolta hogy akkor én 1 nap alatt annyit keresek mint ő majdnem egész hónapban? Igen reggeltől estig csak klíma mosás kocsival a városban össze vissza.
Nem tehetek róla hogy Tesco kassza soron vonalkódokat húzogat le meg készpénzzel vagy kártyával fizetnek nála és kap érte havi 180nettót kb.Mi meg 38-40fokban megyünk klímát mosni meg telepíteni én konkrétan hétfőtől vasárnapig nyomom reggeltől este 9-10-ig sokszor
mellé még klímákat is viszem ki ügyfelekhez és úgy lassan 3hónapja nincs szombatom meg vasárnapom mivel akkor is dolgozok. Néha már meg is lepődök mikor este 8 előtt hazaérek hogy azta 3,14csa mit csináljak ennyi szabadidővelMájusban most lesz olyan hogy 21napon keresztül minden nap telepítek majd ha telepítésből hazaértem este 8-9-ig mosom a többi ügyfélnél a klímát mert nem érem magam utol
Engem amúgy sem a pénz része érdekel, mondták sokan hogy kérhetnék többet is merthogy mások jóval drágábban csinálják, nekem az a lényeg hogy annyi az elégedett ügyfelem hogy belőlük folyamatos munka van 11hónapon keresztül egy évben
Amikor meg bejön a meleg igyekszem a létező legtöbb klímát telepíteni hogy sokan ne szenvedjenek akik természetesen későn döbbentek rá hogy meleg van.
Majd pihenek karácsonykor
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest