Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TeeJay

félisten

válasz Czimby #87914 üzenetére

Tavaly én is megkaptam egy nőtől hogy mi klímások hogy túl vagyunk fizetve...
    Elmondtam hogy mennyiért mosok Budapesten klímát és hogy ő aznap a 8. cím pl
    gyorsan fejben össze számolta hogy akkor én 1 nap alatt annyit keresek mint ő majdnem egész hónapban? Igen reggeltől estig csak klíma mosás kocsival a városban össze vissza.
    Nem tehetek róla hogy Tesco kassza soron vonalkódokat húzogat le meg készpénzzel vagy kártyával fizetnek nála és kap érte havi 180nettót kb.

Mi meg 38-40fokban megyünk klímát mosni meg telepíteni én konkrétan hétfőtől vasárnapig nyomom reggeltől este 9-10-ig sokszor
    mellé még klímákat is viszem ki ügyfelekhez és úgy lassan 3hónapja nincs szombatom meg vasárnapom mivel akkor is dolgozok. Néha már meg is lepődök mikor este 8 előtt hazaérek hogy azta 3,14csa mit csináljak ennyi szabadidővel :D

Májusban most lesz olyan hogy 21napon keresztül minden nap telepítek majd ha telepítésből hazaértem este 8-9-ig mosom a többi ügyfélnél a klímát mert nem érem magam utol

Engem amúgy sem a pénz része érdekel, mondták sokan hogy kérhetnék többet is merthogy mások jóval drágábban csinálják, nekem az a lényeg hogy annyi az elégedett ügyfelem hogy belőlük folyamatos munka van 11hónapon keresztül egy évben :R
    Amikor meg bejön a meleg igyekszem a létező legtöbb klímát telepíteni hogy sokan ne szenvedjenek akik természetesen későn döbbentek rá hogy meleg van.
    Majd pihenek karácsonykor :K

• kk831228

addikt

válasz Czimby #87914 üzenetére

Persze lehet fejleszteni , haver is dobozossal jàrkàl , tele van neki , de ettől függetlenül ami alap szerszàm kell a telepítéshez befér egy csomagtartóba. :B :K +egy létra a tetejére.

Új hozzászólás Aktív témák