Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Tökéletes töketlenség
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz d@minator #7494 üzenetére
Hi!
Genexet ne vegyél,csődbe ment itthon(szomszédom vette meg a céget).Ren Hoek
Mobilt nem vennék. Apósnak van egy elektrolux...hangos baromira és xart sem hűt.Fizik
Ezt a szagot érzed kocsiban is,mikor kinyomod a klímát. Nálunk is jelen van. Ha hűtés után lekapcsolod az a pára amo nem alakult át vízcseppé és nem került bele a kondenzvíz elvezetőbe,az elkezd elpárologni és a ventillátor kifujja, aminek meleg nedves szaga van(autóban szintúgy), mert az öntisztításnál melegítve párologtat. Ezt érzed szerintem. Ha ki fogják tisztítani pár nap után várhatóan megint ilyen szaga lesz...sztem(meg tapasztaltam).[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Lala6
őstag
válasz d@minator #7494 üzenetére
A Genex-et felejtsd el, ismerősömnek volt, de 2 év után ment a kukába. Hangos volt a beltéri is és a kültéri is, utána ki is purcant.
Olcsóbból nekem is a Gree-t ajánlotta a szerelő, aztán Mitsubishi lett belőle... eddig csak jót tudok róla mondani.
A felárat az érte meg nekem, hogy 6év garit adott rá (évi 1 karbantartás a feltétele), és állítása szerint nem nagyon romlanak el. Na meg iszonyat csendes a beltéri és a kültéri is. A villanyszámlát majd meglátjuk, mert ez csak A kategóriás, nem A+ mint pl. a Daikin.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest