Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz dekan0v #7151 üzenetére
Az Ozone nevű klíma volt 3? éve az olcsó inverteres sláger...A kínai nyomatta az EU-ba többféle néven is.... míg be nem szart sorban az összes igen rövid időn belül... és kiderült, a kínai szarik a vezérlőpanelek pótlására, pláne hogy módosított legyen. Már a kínai követséghez is fordultak a forgalmazók, hogy járjon már közbe, mert kurvanagy a gáz. A vevők ott kurvaanyáztak a melegben, a javíthatatlan klímájukkal. És ki volt a hibás? Aki eladta. Az meg szegény semmit sem tudott csinálni.
De 10 éve én szívtam meg a Genexxel (on/off klíma). Az is szériahibás volt vezérlőpanel ügyileg... most nem tudom hogy a Genexxel baszott ki a kínai, vagy hogy volt, de egy Toyo klíma vezérlőpanelje volt jó, némi módosítással. Na de addig Windyék jópárszor lent voltak nálam gariban panelt cserélni, de mindnek volt valami baja.
Ez meg ugye egyrészt ráfizetés nekik, másrészt imidzs romboló.Nem véletlen hogy azok akik nem a sarki utca végéig telepítenek klímát, nem mindegy hogy valami elromlik-e vagy nem, és abból mennyi, ha mégis. Mert ha nagy számban, akkor igen sokat furikázhatnak az országban a javítások miatt, amit senki sem fizet meg nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Teljesen új Bontatlan Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete színben
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Ciclosport CM 4.21HR kerékpár computer
- Hófehér Delonghi Dinamica ECAM 350.35.W automata kávéfőző
- Xiaomi Mi Smart Antibacterial (wifis) hideg párásító
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest