Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz ftamas0201 #67417 üzenetére
Ha ez így van én várok, nekem a tél a fontos. Nyáron nagyon ritkán kell,.max ha bejön az a durva meleg 1-2 hetet.
Sőt, addigra az EON is lép és kész lesz hozzá a kábel a tetőtérbe.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
rmihaly
tag
Olyan még nem volt, hogy ami egyszer magas árkategóriába került annak árát jelentősen visszamérsékelte volna a piac.
Rengeteg olyan dolgot tudnék felsorolni ami, az áremelést kiváltó ok megszűnése, vagy mérséklése után semmit se csökkent (pl. pékáru, építőanyag, kiskereskedelmi termékek, szolgáltatások árai stb).
Ha tegnap a FT-euro árfolyam miatt volt magas az ár, holnap a tranzit díjakra hivatkozva lesz ugyanazon az árszinten tartva.
Senki nem fogja a termékét piacszerzés miatt jelentősen olcsóbban adni.
A Gree 50e-rel olcsóbban adja mert 5x annyit vesznek belőle és így is 1,5-2x áron tudja adni mint áremelés előtt.A jelenlegi árképzés alapján kizárólag a hőszivattyús/klímás fűtés az, ami nagyobb lakások gazdaságos fűtését biztosítani tudja. Szerintem a kereslet ugyanúgy nagy lesz a klímákra, emiatt meg magas lesz az ára.
A napelemes pályázatok kifizetését is idén kezdené meg a kormány, ha fent lesz a napelem akkor ingyenesen/olcsóbban tud majd nagyon sok háztartás fűteni klímával, vagy villannyal.Pár hozzászólással előbb a román klímák ársávja vs magyar árakat elnézve eléggé elszomorító a helyzet. Ez nem fog 1 év alatt normalizálódni.
[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
Magyarul beismertek, hogy eddig tularaztak a "piacvezeto csodajukat"... Ez egy promo cikk, szerzo nelkul. Argep es latod az arakat, hogy merre mennek.
-
addikt
Messze nem klímásként, de importőrként elképzelhetőnek tartom az - átmeneti - árcsökkenést, viszont a környezetvédelmi termékdíjaknál bejön a képbe az EPR is júliustól. A plusz bevallások és a módosítások jelentenek némi plusz költséget a gyártóknak, az importőröknek vagy az első belföldi forgalmazónak, de aki eddig is normálisan végezte, annak nem igazán jelent problémát, mert többnyire képviseletet foglalkoztatnak. Inkább azoknál lesz érdekes, akik mindezt kikerülve hoztak be készülékeket (nyilván kedvezőbb áron), mert lényegesen nagyobb figyelmet kapnak az ellenőrzési rendszerben, így ők esetleg lemorzsolódhatnak. Főleg akkor, ha visszamenőlegesen is fizetniük kell a becsült befizetési elmaradásokat a durva büntetések mellett.
-
moja007
csendes tag
Én most állok telepítés előtt és kiírt árakhoz képest mindenhol 15-20%-al olcsóbb árat adnak a klímákra. Állítólag pang a piac.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest