Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaxxDamage

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz TeeJay #81492 üzenetére

    És mi van akkor ha kikapcsolt állapotban a beltéri vizet "rejt" / tartalmaz?
    Ez mennyire normális? :)

    Ma levettem a tetején lévő szűrőt és zuhany alatt kimostam (volt rajta azért kosz szépen!) és a radit levegővel lefújtam (olyan fél+ bar nyomás kb.) és a WiFi egység alatt a víz kicsit spriccelt a levegő hatására...(terelő lapátok között vízcseppek voltak) - ez előtt a termisztor is meg lett igazítva (WiFi egység alatt) és sokat nem ért, szerelő kivi leszek mit fog majd kezdeni vele.🤭

    Aztán megszáradt a szűrő és vissza tettem (2 színes kis szűrőt is kimostam/száritottam) és mindent vissza téve inditottam a beltérit.

    Kis vizes permet jött ki a gépből.
    Majd ment a gép és már 23 fok alatt volt a hőmérséklet a szobában és a gép 25 fokra volt állítva (I FEEL) távirányítón az is aktiválva. :)

    Aztán 24-re levettem az értéket (tavkapcson) és kis idő múlva (lekapcsolt a kompresszor) jött is a szag...most tudatosult bennem hogy tutira a viz miatt van és ez szerintem nem normális!

    Ez csak észrevétel, tapasztalat...mi a véleményed róla? :R

    ◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés