- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
gabor9991 #54885 üzenetére
Én nem írtam hogy alkalmatlan, mindegyikkel lehet fűteni.
De főfűtésnek, vagy ha kell az akár 4kW fűtési kapacitás (arányosíthatjuk a zajszinttel, mert ha csak halkan akarjuk tekerni, akkor a maxnak a felével számoljunk mondjuk) nem merném ajánlani a simákat; mert esetleg az évi 8 hónapot tekerő klíma nem úgy bírja.
Vagy ha helyenként van -15° sűrűbben és egy sima/csepptálcafűtéssel fűtőssé avanzsált klíma, itt már sokat olvaszt le és kevesebbet tud fűteni; ne akkor legyen csodálkozás, hogy jövünk be fürdetésből, aztén 6-7 percig csak hideget fúj a klíma...
Nekem nem lenne mindegy hányszor és hogyan olvaszt le, és eközben bent fúj-e hideget, stb.De azt sem értem ezeken mi olyan bonyolult, hogy legyünk tisztába, hogy mire kell, és melyik mit tud.
De azért a gyártó/klímás cégek sem feltétlen fognak megsimizni, ha veszünk 2-3 belépő klímát, azzal fűt és hűt valaki végig (egy esetleg nem túl jól szigetelt házat), majd gari időben valamelyik megkotlik valamiért.
Vagy mindenki hülye és hazug aki fűtésre optimalizáltat vesz, vagy önáltató? Szokás szerint mindeki egy *** akinek nem pont arra van szüksége, ami a 90%nak jó? Akkor elnézéstTamás9x: Árban lentről a C&H Arctic, Fisher Nordic, Gree Silver X. Utána Panasonic NZ, Fujitsu LTCA (kifutó), Mitsubishi HZ végűek, stb.
És igen, inkább vennék egy közepes nem fűtésre optimalizált japánt, mint ennyiért egy cekaszos, közepesen jó vezérlésű kínait. De hogy kiegészítőként és/vagy vész esetén egész házat (valamennyi) fűteni képes klímánk lehessen, én még rátoltam anno kb egy százast a simára inkább, hogy NZ35 legyen (és már jött is jól az közel +2kW amikor decemberben beszart szombat délután a központifűtésben a keringető szivattyú).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged