Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
freestailo
őstag
válasz Madn!ght #17655 üzenetére
Köszi a választ, a xigmatek pantheon tetszik a legjobban ezek közül, érdeklődnék, hogy erről mi a véleményed: Enermax hoplite
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
válasz Madn!ght #17662 üzenetére
economy verziót vettem ventiket magam vásárolok CM SickleFlow , de inkább coolink swif2-t veszek bele 2 vagy 3db-t.
am a ház tágas a kábel menedzsment tökéletes. i7 2600, asus p8p67, xfx pro 450-es táp, CM 212+ hűtést építettem bele utóbbi is elfér szépen. A többi még hiányzik, de eddig teljesen pozitív a véleményem róla. masszív anyag is van bent nem azt érezni h össze dől
[ Szerkesztve ]
-
hesszan
aktív tag
válasz Madn!ght #17685 üzenetére
Szia.
#17682) mitkov77
igen neked és Barátnőmnek hiszen Ő követelte ki a fehéret amit én ár alapján elvetettem.(#17685) Madn!ght
én nem találtam Bp csak annál az egy boltnál fehéret, és annak nem plexis az oldala#17684) gabikiraly2
keresek majd képet az előző gépről kb 8hónaposan pormacskák tömege. Szőnyegen állt, elől nem volt venti, oldalt és elől ment be a levegő, hátul venti fújt ki(#17686) Mad6
én is lusta vagyok! +plusz nincs otthon kompresszorom, boltban veszem a sűrített levegőt, és annyira nem olcsó hogy havonta szétfújjak egyet. (nincs kocsim h levigyem a benzinkútra, gyalog meg áhh kicsit gáz lenne)u.i. magával a házzal van a "gond"! az alsó részre szerelhető ventik porszűrője kívül van, a ház alján. A tápé belül. Ez az egy hibája van, a háznak amit eddig felfedeztem. illetve nem hiba csak következetlenség.
[ Szerkesztve ]
Sungdurung
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Madn!ght #18283 üzenetére
a 480 gyári ventije mellett a CM 1200as ventijei nem lesznek annyira hangosak. sőt. levegőt viszont nyomják rendesen, Neked pedig az az érdekesebb. minél kevésbé pörög fel a 480 ventije, annál jobb, ezen pedig házszellőzéssel lehet segíteni.
túlnyomásosokból Antec 300 elöl a dupla ventivel lehet még érdekes.
ha használt is játszhat, szerintem egy 932 is elvileg már elég lenne, illetve talán egy Stacker 830/832. Raven 3 elvileg már olcsóbb, de olyanból még nagyon nem lesz használt. Fortress FT01-02 meg apróban valszeg elég ritka lenne.
esetleg árban talán még az Antec 902 férne bele.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Madn!ght #18285 üzenetére
Raven és HAF X kb a két legjobb ház (még az emberi árú kategóriában) forró GPUs rendszerekre. a CM690 jó, de alapvetően az egy olcsó ház. logoutos képek egymás mellett, a CM690 eltörpül a Raven mellett.
Define XL mennyi lenne?
cubitek hptx-tank esetleg? 10 pci bővítőhely, elvileg fóliás is még. engusz pedig korrekt eladó.
van egy fortress isDon't dream it, be it. // Lagom amount.
-
kerelo
aktív tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Madn!ght #18287 üzenetére
hát, én hasonló helyzetben a Ravent venném
XL szép, minimalista és funkcionális, de nekem már picit túl "svensk design" (azaz svéd dizájn, kb letisztult minimálfunkcionalizmusként írható le, ami néha nekem már túl letisztult, egyébként tényleg göteborgi a cég).
cubitek tényleg nem annyira szép, viszont jelenleg az egyik legnagyobb ház a piacon, és árban még kb stimmelt. fortressnél talán a Raven Neked jobb lenne, de gondoltam átfutom az aprót.
-
Madn!ght
addikt
válasz Madn!ght #18461 üzenetére
Tegnap este kicsit crysisoztam, meg Bf-eztem, utána pedig néztem, hogyan alakulnak a hőfokok. (A szobát előtte kiszellőztettem, mert eléggé fülledt meleg volt) A GTX 480 ventijét automatikusra állítottam.
Meglepődve tapasztaltam, hogy mégiscsak jelentős javulást sikerült elérni a halkság megtartása mellett, valamint a feltett oldallappal.
A proci a játékbók kilépve 50 fokon volt, a VGA pedig 72. A ventije 70%-on pörgött. Persze annak van hangja, de 1-2 perc alatt visszahűtötte 50 fok alá, és ismét csend lett.
Ja igen, a TT soprano esetében levett oldallappal is 80 fokos volt a VGA, továbbá az egész gépház átmelegedett.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Madn!ght #18522 üzenetére
hujujujj, azért 1700rpmes ventikkel óvatosan. kettő abból lehet jól hűtene, de szerintem egy halk házba az a páros nagyon erős lenne megfelelő szabályozás nélkül..
eredeti témához: furmark+smallFFT alatt meddig melegszik a proci? melegebb, mint simán smallFFT alatt? ha igen, akkor lehet, hogy tényleg a házhűtés, és nem a procihűtő a kevés.
mondjuk szerintem 1200as yateloonok jobb megoldások lennének, cm550 elöl is zárt, nem elég a légszállítás, légnyomás is kell. esetleg két CM be előre, hátra meg egy swif2-1201. vagy egy említett yateloon.
felülre venti nem annyira jó, beesik a por, kiszökik a zaj.
-
bsh
addikt
válasz Madn!ght #18818 üzenetére
nem tudom, az enyém "hasonló" konfig, hasonló ház, és működik. igaz, kellett vele játszani és a jó ventik kellettek bele, de működik. nem kell annak "hűvösnek" lenni, csak éppen a biztonságos hőmérsékletet kell tartani, és nem többet - izé, kevesebbet. a csendes ház az már csak ilyen. illetve ha már előre tudja az ember milyen teljesítményű vasat akar venni, akkor a házat megfelelően kell megválasztani.
-
bsh
addikt
válasz Madn!ght #18820 üzenetére
nem értek egyet. meg lehet azt csinálni. hátsó ventit előre rakni másodiknak, hátra egy jobb fajtát, az legyen nagy légszállítású. tápot fel lehet fordítani.
ha a ház teteje meleg, az a kutyát nem érdekli. a proci meg a vga hőmérséklete legyen megfelelő, aztán annyi a lényeg. -
BotaN
senior tag
válasz Madn!ght #19607 üzenetére
Köszi, akkor inkább SS lesz belőle, elég masszív az a ház ahogy nézegettem róla videókat. Egy dolog nem hagy nyugodni az pedig hogy ugye felfele nyomja ki a meleget, tehát a VGA zaja az a tetején jön ki és tartok tőle hogy hangos lesz. De meglátjuk.
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Madn!ght #20245 üzenetére
Igényesen szét van barmolva az ODD tartó...
Cserébe, féláron van.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
S.Feri
őstag
válasz Madn!ght #20538 üzenetére
A define mini lenne jó, egy gond van vele, túl közel vannak az usbk a ház tetején. Egyébként minden más igényt kielégít számomra.
Valami ilyesmit kellene valamelyik cégnek még piacra dobni, hogy számomra tökéletes legyen.
Hátha lesz antec miniben némi upgrade.De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Everest / AIDA64 topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest