Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új házat szeretnék venni az alábbiak lennének benne:
ASROCK H55M-GE R2.0
INTEL Core i5-760 2.80Ghz
KINGMAX 4096Mb DDR3
Hyper 212+
Chieftech gps 450a
SAMSUNG HD501LJ (S0MUJ1MP739764) 500Gb
Gigabyte HD 5770A lényeg hogy szeretnék ehhez a konfighoz egy normális házat. Nem kell hogy csilivili legyen, csak könnyen szerelhető, ne legyen szerverméretű, és a házhűtés a lehető legjobban meg legyen oldva benne(ventiket majd én veszek bele) Nagyon max 20 ezer ft-om lenne rá.
Köszi előre segítséget.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kösz srácok a tippeket.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki a jövőben Thermaltake V3 Black edition házat vesz mérje le a tápkábel hosszát illetve, ha microAtx-s alaplappal rendelkezik lehet hogy úgy jár majd mint én. Éppen hogy elérte a táp 12V-os csatija az alaplapom csatlakozóját.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Veszek egy ilyen porszűrőt a házamba:
[link]A kérdésem az lenne hogy mit tanácsoltok hogy helyezzem el a ventik előtt és a nyílásoknál ezeket a szűrőket. Beépítő keretem nincs hozzá, így marad a ragasztgatás majd?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gondoltam áttérek az állóházakról a fekvőházakra. (eladó vagy cserélhető lesz a Thermaltake V3 Black Edition kuckóm ezáltal)
Milyen fekvőházat tudnátok ajánlani?
Ami kritérium lenne:
-Olcsó(használtan is jó lesz persze)
-Semmi csicsa, de azért tűrhetően nézzen ki
-Könnyen szerelhető
-Jól szellőző
-Elférjen benne a mostani gépem, de bővítésnél se legyen gond pl a cpu hűtő magasságával)Valami ötlet esetleg?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
12k körül milyen házat tudnátok ajánlani használtan amiben elfér a vízhűtés, tripla radival, és a kábeleket el lehet vezetni az alaplap mögött?
Van ilyen egyáltalán használtan ebben az árkategóriában?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakinek most kell ház, akkor pár nap múlva ha minden igaz eladó lesz akkor a V3 Black 6k-ért viheti bárki majd... Dobozával, év végéig garival, egyedül a hátlapi panelekből hiányzik egy kettő illetve a tápegység alatti szűrő kapcsa van letörve, de ez nem zavarja a porszűrő használatát.
off:
Modiknak: ez nem hírdetés volt, csak egy előzetes bejelentés.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na meghoztam nagy házat. Súlyos egy dög, élvezet volt a buszozás meg metrózás vele...
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Regirck #18409 üzenetére
Postától függ, ha megjöttek cuccaim amiket rendeltem pluszba, akkor holnap este, szombat reggel összerakom egészet, ha nem akkor csak hétfő meló után.
proci985
Néztek az emberek engem is hogy mit cipelek. Metrón élvezet volt, mint a heringek úgy álltunk. ÉN meg csak azzal foglalkoztam nehogy valaki belerúgjon a házba mert ott töröm el a lábát.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Azúr77 #18418 üzenetére
Hűtő méretei:
Méretek (ventilátorral): 133 x 160,5 x 77 mm Vagyis 133mm magas.
Ház méretei:
Maße: 196 x 430 x 426 mm
Vagyis 196mm széles. Nem hiszem hogy az alaplapi tálca és az oldallap között lenne 63mm hézag. Én azt mondom belefér. De nyugodtan cáfoljon meg valaki.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na beköltöztem Akasa Mirage házba. Képek sajna csak holnap mert lemerült gép.
Gondjaim persze voltak. Radi természetesen nem fér házba bele, így arra majd valamit kitalálok. Közben az első tesztnél, kiderült hogy gpu blokkom is ereszt szóval kétszer szét kellett még kapnom a házat. Élvezet volt.
Egyébként meg tetszik.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak érdeklődés képpen. Melyik az a ház ami nagyon olcsó, jól is néz ki, és iszonyatosan jó a kábelmenedzsmentje? Van ilyen egyáltalán?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, ez a Shinobi sem néz ki rosszul...
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na végre meglett a fényképező töltője, így csináltam egy két képet a beköltözött Akasa házról.
Nem kicsit teli lett újlenyomatokkal az alaplapi tálca is, meg hát ugye panelban lakom, az meg poros mint állat, szal pucolnom majd kell napi szinten a kicsikét. De nagyon megérte szerintem....
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vagy megpróbálod cserélni jobbra, úgy hogy te fizetsz még rá... Apróban nézz körül... Cserélni biztos nem fogják az üzletben, csak ha baja van.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz albert8 #18873 üzenetére
Körbenéztem ezen az oldalon és megtaláltam ezt:
Valakinek tetszenek az ilyen házak? Szerintem nagyon csúnya.
Késem lenne.
Akasa alaplai tálcáján ugye nincs a proci résznél kivágás. Ha hozzértővel vágatok oda nyílást(természetesen amiatt hogy ne kelljen minden hűtő cserénél kiszedni alaplapot) és mondjuk az éleket gumival fedem be, akkor a tálca stabilitása megmarad még? Ergó nem kell félnem hogy megbicsaklik vagy bármi baja is lenne?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok tudnátok ajánlani olyan házat ami ehhez hasonlít?
Mármint formailag, hogy ilyen kis kocka. Egy micro-atx lapnak kellene elférnie benne.(és ne horror áron legyen)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- PlayStation 5
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest