- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
horush
addikt
válasz
Peetr86 #19032 üzenetére
Én T9-re (az szinte ugyanaz) cseréltem az elite 430-at. Szellőzésben rosszabb, mert se felül, se alul nincs benne ventihely (bár vágható, ugye), de ezért simán kárpótol a jó kábelmenedzsment és a minőség. Valamint van elég porszűrőp is a beszívó ventikhez (elől és a tápnál). Szvsz a cm 430 anyagminősége nem volt vmi. túl jó, nagyon vékonynak tűnt emellett. Nyugodtan vedd meg a T5-öt, csak vegyél bele egy jó ventilátort hátra, pl. Arctic Cooling F12 PRO. Ez olcsó, hatékony és halk is.
-
PeetR
aktív tag
válasz
Peetr86 #19032 üzenetére
Nagyon jó ház , cm 430 lehet ellenfele ebben az árban ,de nincs benne kábelmenedzsment és a T5 valamivel jobb agyagból is készült amit a 2 ház súlya mutat.. Az hogy nincs a tetején venti hely szm nem nagy gond mert itt ebben a fórumban is volt olyan aki vágott rá és betett egy 12cm-est és nem voltak nagy különbségek a fokokban.
Szerk.: megtaláltam
-
D.Orion
veterán
válasz
Peetr86 #19032 üzenetére
Nekem csak Rebel9 Eco.m volt, arról tudok véleményt mondani. Árához mérten jól összerakott, porszűrővel mérsékelten megrakott házikó. Csak az 5.25-ös első takarókban volt gyárilag porszűrő, oldalt már semmi. Ez a T5 is így van felszerelve, de ebben azt hiszem még elől mozgatható 12cm-es venti keret sincs. Mivel ez kisebb így valószínűleg nem fog rezonálni az oldala, mint a nagyobb tesójának.
Szerk: Sztem is inkább egy CM. Anno én is megbántam, hogy nem CM 3xx(valami) vettem a T9 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Horgász topik
- Autós topik
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- For Honor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR