- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mini dtx (aka itx SLI) is tökéletesen lazán belefér. A lapom már csak 1 slottal hosszabb. Nebula-ban 2 (+1) slot van, az pont három, akárcsak a lapomon a PCI slotok száma. Másik irányba baromi kicsi a lapom, 17.4mm
Van ott az a légüres tér, nézzétek meg.
Az a kérdés, hogy <5.5cm vagy >5.5cm?És Szeretném hangsúlyozni, hogy olyan embert keresek, aki lecentizné nekem a szép mosolyomért
-
törölt tag
Mi a kérdés? A Nebula ITX-es, alaplap mérete 170x170-es, 22,5-ös alaplap csak flex.el fog belemenni:
http://prohardver.hu/tudastar/alaplap-szabvany_meretek.html -
Sziasztok!
Hol tehetném fel a kérdésemet? Keresek olyan embert, akinek Xigmatek Nebula háza van! 22.5cm lapomat szeretném beletenni! (3 PCI slot)
-
törölt tag
válasz
Vesporigo #53493 üzenetére
Az alapvető probléma, hogy a jobban hűtő házak teteje általában rácsos, adott esetben ventivel szerelt.
Következésképpen, ha ragaszkodsz ehhez a paraméterhez, akkor valószínűleg gyengébben fog szellőzni a házad, pl. mint ebben:
NZXT H230
http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2013/09/04/nzxt-h230-review/3 -
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok!
Számítógép házat szeretnék venni, ebben kérném a segítségeteket. A konfig, ami a házban lenne:
- Gigabyte B85M-D3H alaplap i5-4460 procival és 8GB Kingston memóriával
- ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5 GTX960 4GB GDDR5 PCIE videokari
- THERMALTAKE Hamburg 530W táp, egy Asus DVD író és egy WD Blue winyóAz elképzelésem: inkább a szolídabb, visszafogottabb, egyszerűbb házak jönnek be. Legyen az előlapon USB2 és USB3 csatlakozó és Reset gomb is.
Ha lehet, elől és hátul legyenek ventik. Felülre nem szeretnék ventit, sőt ha lehet, ne legyen semmiféle rácsozás. Kivehető porszűrők előny. Nem vagyok odáig a csili-vili világító házakért és nem igazán szeretem az átlátszó oldallapokat.
Az ár max 20-25 ezer Ft.
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
-
TheProb
veterán
válasz
Penguin95 #53491 üzenetére
Köszi, már írtam nemrég a topicba, egyelőre várom a választ
Visszakanyarodva ennek a topicnak a témájához, házat milyen ajánlotok, mert van olcsóbban is táp néküli házból jó pár, ez a codegen nem tetszik annyira, csak a táp miatt voltam kíváncsi mit mondotok, de akkor így már mind1?Pico PSU-s megoldást nem hiszem, hogy akarok, mert 2x annyiba kerül, mint standard ATX táppal.
-
Penguin95
senior tag
válasz
TheProb #53489 üzenetére
Tápból ezeket mind kerüld el: Codegen, HKC, LC Power, stb. Többnyire ezek között érdemes nézelődni: FSP, Thermaltake, Seasonic, Enermax, Be Quiet!... Szerintem nézz be a milyen tápot vegyek topikba, ott konkrét típust is javasolnak.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Milyen mini-ITX házat ajánlotok NAS-nak?
Egyelőre egy ilyennel szemezek, mert marha jó ára van/lenne táppal együtt, bár pont a built-in táp miatt annyira nem ajánlotta 1ik ismerősöm. Tényleg ennyire hokedlik ezek a beépített PSU-k? Bár tekintve, hogy 7*24-es üzemre kellene így végkép más alternatíva kéne...
-
Cikó
tag
Sziasztok!
Fractal Design Core 1300-al van valakinek tapasztalata? Egy Cooler Master N200-tól mennyivel jobb vétel? -
válasz
#98593280 #53484 üzenetére
Akkor úgy tenném fel a kérdést, hogy ebben az árkategóriában (15-17 e Ft), milyen más gyártó alternatívája jöhet szóba, amik már kipróbáltak és beváltak? Ami az én szempontjaim szerint a legfontosabb, nagyjából hasonló méret, egy kicsivel kisebb lehet, de ATX-es alap elférjen, szerelhetőség, felszereltség, minimum 2 db gyárilag szerelt venti legyen benne. Ami nem szempont az a dizájn, világító ventik, stb.
-
törölt tag
válasz
pendre54 #53482 üzenetére
Nem teljesen, mert a Smarter pl. még olcsóbb. Ezen kívül a Tesseract is bizonyos helyeken agyon volt hypolva, aztán leteszteltem és instabil meg szarul hűt. Ez a Landking mondjuk 4 gyári ventivel, ventiszabályzóval 15k-ért ígéretes, de könnyen lehet hogy ez a kínai dzsunka is egy instabil felejtős cucc lesz, valamire való teszt még nincs róla, megvétele rizikós. Ráadásul a max 28 centis diszkrét VGA hely nem mondható előre mutatónak.
-
Kikki90
tag
Ezzel (200R) kapcsolatban érdeklődnék kinek mi a tapasztalata. 7-8e Ft körül tudnék hozzájutni 3 ventivel. Viszont a HDD-k felfogatása úgy tudom elég béna ennél a háznál. Okozhat ez rezonanciát esetleg ha kettő is van benne? Legfőbb szempont, hogy halk legyen, jelenleg szivacsokon tartom a HDD-im, de ebben a házban ez nehezen lenne kivitelezhető ha esetleg rezeg
Más: Számomra érdekes, hogy felül sima rácsos, nem megy be ott nagyon a por? Illetve baromira félnék,hogy belesik, vagy belefolyik valami
Köszi!
-
válasz
#98593280 #53481 üzenetére
Ok, de ahogy elnézem a DeepCool kínálatát, ez a Tesseract a legbelépőbb szint, árban is, egy ventivel szerelve, ennél már csak jobb minőségűeket látok a kínálatukban. Az általam kinézett Landking jó 2,5 kg-al nehezebb, igaz nagyobb is, meg azért van 4 db venti benne gyárilag, szerintem nem egy ligában játszik a Tesseractal. Ettől függetlenül köszi, hogy válaszoltál, hátha van még másnak is tapasztalata DeepCool ház ügyben.
-
Üdv!
Tervbe volt már véve egy házcsere, és most olvastam itt a Prohardveren a májusi hardverdömping cikkben erről a házról.[link]
A mérete megfelelő, gyárilag 4 db ventivel szerelt, szellőzése szerintem jó lehet, és a cikkben szereplő árhoz képest most 15 e Ft alatt beszerezhető.
DeepCoolos cuccokból eddig csak egy termékkkel találkoztam, a jelenlegi procihűtőm az, egy DeepCool Gammaxx S40, azzal maximálisan elégedett vagyok.
Kérdésem, hogy mik a tapasztalatok számítógépház fronton a DeepCoollal? Előre is köszi a véleményeket. -
juve600
nagyúr
Zalman Z3 PLUS ???
i5,gtx960 , 158mm magas cpu hűtő menne bele
thx
-
Giovanny
őstag
Üdv szakik,tudnátok javasolni nekem egy legkisebb ITX házikót,amiben elfér egy H105 vízhűtő is ?
-
Buli77
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy microATX házat relatív olcsón, és egy Zalman T5-öt néztem ki. Mi a véleményetek erről a házról, vagy esetleg van e más alternatíva hasonló árban? Az adatlapomon megtalálható a config amit szeretnék beleépíteni.
Válaszaitokat előre is köszönöm!Üdv : Béla
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy mini-itx házat + tápegységet lehet e rendelni kínából legalább annyira jutányos áron mint pl. a pendrive-okat? lehet h én vagyok a vak és nem találom azt az oldalt....kérlek segítsetek.
köszi előre is!
-
Penguin95
senior tag
Sziasztok!
Lassan itt lesz az ideje, hogy új kuckó után nézzek. Van is egy kiszemeltem, az NZXT Phantom (Full-Sized Tower), amit használtan szereznék be. Ahogy olvasgattam, meg vannak vele elégedve az emberek, viszont kíváncsi volnék, hogy olyan 25-28e Ft-ig bezárólag miket lenne még érdemes megnéznem?
Amit mindenképp szeretnék:
- ATX-es alaplapot fogadjon.
- Legyen kábelmenedzsment.
- Férjen be egy 28 cm-es VGA úgy, hogy ne kelljen kivennem miatta a HDD keretet.
- Legalább 4 darab 3.5-ös, és 2 darab 5,25-ös eszközt tudjon fogadni.Ami csak jó lenne, de nem feltétel:
- Az előlapi / tetőlapi csatlakozók közül legalább 2 legyen USB 2.0-s.
- Minél inkább maradjunk a Phantom formavilágánál.
- A HDD-ket oldalról lehessen becsúsztatni, ne hátulról.A CPU hűtője nem túl nagy, szóval a ház szélességénél ez nem mérvadó. Leginkább az lenne a jó, hogy jól szellőzzön a ház, az nem gond, ha emiatt kevésbé szigeteli el a hűtők hangját.
Ha esetleg valamit kihagytam, szóljatok rám.
Köszönöm előre is! -
Mikika
aktív tag
Sziasztok
Olyan házat keresek amiben az ATX alaplap vízszintesen van,
Csak a CM XB van ilyen?
Már ami kapható is itthon.
Köszi Miki -
törölt tag
válasz
bandi0000 #53461 üzenetére
Amennyiben a HAF X 932-ről van szó, az elég jól hűt, 25. helyen van a listámon.
A C70 Corsair kicsit gyengébb szellőzésben, de az sem rossz.
Alapvetően egyik ház sem jeleskedik porszűrésben, szóval a sok rács miatt azt gondolom egyik sem csendbajnok. A 932 ráadásul elég régi koncepció, szürke belvilág, táp alatt nincs porszűrés, ha a kettő között kell választani, én a C70 mellett voksolnék. Mindkettőről írtam a honlapomon. -
törölt tag
válasz
bolygo85 #53463 üzenetére
Jó lenne tudni, milyen hardver elemek fognak belekerülni, pl. CPU és VGA, ? db HDD.
Mi az ami számít Neked, legyen jó hűtéssel bíró, vagy csendes, esetleg letisztult formavilág, vagy extrém, masszív stabil, vagy ez nem számít.
A Silencio sorozat konkrétan nagyon gyengén hűt, amennyiben gémer cucc lenne benne, én nem ajánlom. -
bandi0000
nagyúr
Hali
Szerintetek melyikkel járnék jobban egy "gamer" PC-hez? Tehát jó szellőzés és viszonylag halk működés jó lenne
Cooler Master HAf X
Corsair Corsair Vengeance C70
-
bolygo85
tag
Sziasztok
Carbide Series® SPEC-01 Red LED házat tervezek venni,kérdésem az lenne van e esetleg v.kinek tapasztalata vele?
Nagyobb CPU hütők elférnek benne pl: Alpenföhn Himalaya vagy vízhűtésen gondolkozok még Enermax Liqmax II.
-
Kikki90
tag
válasz
#98593280 #53456 üzenetére
Elszomorító, hogy a legcsúnyább maradt, sajnos Vayat tuti nem veszek
T4-et fontolgattam, de hát akkor felejtős gondolom. Az említett CM, amit én néztem, az kinézetre tetszetős (Cooler Master Midi Force 500 ), de gondolom akkor nem éri meg a 11k-t. A mostani házam aljában fekszik most a vinyó, egy puha szivacson, végre semmi hangja a gépemnek
Hozzátartozik a történethez, hogy vettem egy Sharkoon Vibe fixert, amitől a rezgő gépházam, mégjobban rezgett, így ez lett a végső megoldás. Ezért is szerettem volna új házat. Vicces, de azt is figyeltem végszükség esetén azokban is lenne-e hely alul
-
Kikki90
tag
válasz
#98593280 #53454 üzenetére
Akkor azt a vastagságot benéztem
Lényeg, hogy nagyon vékony, simán behajlik picit, ha kitartom, remélem érted mire gondolok. Azt gondoltam, hogy a link megőrzi a szűrést...
10.000-ig volt beállítva, és ársorrendben, pedig még ki is próbáltam, de gondolom a böngésző jegyezte meg. Azok közül esetleg? Volt pár jónak tűnő Zalman. Köszi!
cm500 ezt takarja? Cooler Master Midi Force 500 FOR-500-KKN1
-
Kikki90
tag
válasz
Wiz Khalifa #53400 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos újra itt. ShellKretor ajánlásai közül sajnos az Edigitalban csak egyik termék elérhető, az pedig nagyon csúnya számomra
Mindenképp ebben az üzletben kell vásárolnom, így most speciális kérésem lesz.
Ezek közül melyik mondjuk a Top3 (esetleg 5) és akkor azok közül választanék egyet. A második oldal is játszik!
Fontos, hogy masszív legyen, ne rezegjen benne a HDD. Érdemes tudni, hogy egy nagyon noname házam van, aminek szerintem max. 2 mm vastag a fala, tehát nekem megváltás lesz bármi, de azért fontos lenne tudnom melyiket érdemes.Köszi!
Véletlenül nem új hozzászólásra kattintottam, bocsi!
-
törölt tag
válasz
flashpointer #53448 üzenetére
http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=461484
-
törölt tag
válasz
noblem1983 #53447 üzenetére
A 90 fokban forgatott hdd tartok mar etalonnak szamitanak a minosegi hazak szolgaltatasai kozott. Szerintem az 505-os nagyjabol belvilagban az 500-as tipusra hajaz. Arrol van cikk a honlapomon.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest