- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Ha kimondottan játékra keresel használt notebookot, a gaming notebook topicban érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordMephisto
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Többször átfutottam ezt a fórumot, rengeteget nézegetem az apróhirdetéseket, a westnotebook, a laptopsystems, a laptopszalon, és egyéb helyek használt üzleti gép kínálatát.
Úgy látom, elsősorban használt üzleti laptopot érdemesebb nézegetni, de ha van olyan új gép, amit érdemes megfontolni, nyitott vagyok.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Áprilisban(2) A gépre szánt összeg forintban?
250-350, nagyon nagyon max, soha vissza nem térő ajánlat esetén lehet picit több.
De nem baj, ha 350-nél kevesebb.
(3) Felhasználás?Írás, kutakodás a neten, két böngészőben egyszerre 8-10 fül, online filmnézés (hbo go), hagyományos filmezés, office programok, zenehallgatás munka közben, Word Pressben honlap készítés, szerkesztés, Webshop üzemeltetés, ritkábban PhotoShopban képszerkesztés.
5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15" Minél barátságosabb a szemmel, annál jobb. Minimum FullHD. Szép, élethű színekre lenne szükség.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Legfeljebb évente néhányszor, út közben nem használom. Egyik szobából a másikba kell átvinni néha.
(7) Operációs rendszer?
Windows 10, de nem baj ha nincs, van telepítőm és kulcsom is hozzá.(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD fontos lenne a gyorsaság miatt. 250 GB, de ha léehet bővíteni, felturbóznám 500-ra vagy nagyobbra. Optikai meghajtó nem kell. RAM 16 GB, de legyen bővíthető.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
HDMI csatlakozó, Gigabites net menjen rajta. Garancia elengedhetetlen. Fontos, hogy évekig kiszolgáljon.
A mostani gépem egy 10 éves Toshiba L500-as, nem bánnám, ha az új gép is bírna egy 7-8 évet. Ehhez képest szintet szeretnék lépni. (Karbantartás, alkatrészcsere nem lenne gond)
Nagyon tetszik a Lenovo P50-es széria, de nem tudom, az igényeimhez képest mennyire overkill. Érdekelhet a Thinkpad T580 is, de a kijelzőjéről megosztó információkat olvastam.
Nem rajongok a HP Elitebookokért, de meggyőzhető vagyok.
Surface Laptop 3 15" mennyire lehet tartós, javítható jó választás?
Köszönöm a visszajelzéseket és a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest