- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huby80
senior tag
Sziasztok
Creative soundblasterx G6 vagy Asus xonar AE jobb gaming, videó es zene hallgatásra egy cloud alpha fulessel?
-
huby80
senior tag
válasz
Baliga Tamás #22566 üzenetére
ugyan ilyen fülesem van( alpha cloud) igaz én xonar dx el hajtom . De nálam ugy szol a legjobban ha a winbe 5.1 re állitom a xonar driverba is az audio channel-t 5.1 re állitom és az Analog Out ot állitom Headpohne ra !
Sokáig sztereora volt állitva ahogy te is javasoltad és egyszer poénbol kiprobáltam igy és meglepödtem de jobban szol igy játékba föleg egyböl észre venni ! Szoval érdemes probálgatni kinek mi... -
huby80
senior tag
válasz
Baliga Tamás #22503 üzenetére
hát ha összejönnek a dolgaim én se fogok habozni
-
huby80
senior tag
válasz
Baliga Tamás #22501 üzenetére
Fuu ezek már komoly hangkarik bár ha vennem kell valamit lehet az általad emlitet Creative Sound Blaster Zx et választanám ! azza talán jobb gamre nem? bár zene is sok van...
-
huby80
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #22494 üzenetére
Köszönöm srácok! Akkor igazábol az Hyperx Alpha egy jo páros a xonar dx el nem érdemes elválasztani öket
Hangrendszert nem tervezek de talán egy komolyabb fülest idövel elképzelhetö! (szemezgetek egy sennheiser dsp 600 al is) Még egy kérdés a xonar dx be van beépitett fejhalgato erösitö?
-
huby80
senior tag
sziasztok
lassan 10 éve szolgáló xonar dx hangkarimat érdemes lecserelni valami ujjabra ha fejlődést is szeretnék hallani? elsősorban játék, zene.. neha film. egy hyperx Cloud Alpha fejhallgató t használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged