Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
Hali.
Eredetileg egy A4tech x7 f5-t szerettem volna venni, de közben már kikerült a forgalomból.
Tudnatok ajánlani egy hasonló tudású egeret mondjuk olyan 5-6e Ft-s árkategóriában?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz ng0ofy #20347 üzenetére
Elolvastam, de nem lettem sokkal okosabb, mert makrós egerekről nem sok infót talaltam.
Igazából nekem egy ~10éves Microsoft InteliMouse Optical 1.1A-m van amivel az első hszben taglalt nyűgje mellett semmi bajom nincs (csúszós-besárgult muanyag, nyekergő oldalgombok, kikönnyült görgő), tökéletesen teszi a dolgát, jók a mikrokapcsolok, nem kopott el a talp, nem tört el a vezetéke.Viszont ez makró szkriptezhető gomb dolog felkeltette az érdeklődésem, annó 10éve nem emlékszem, hogy lett volna ilyen feature egereknél, viszont tudnám mire használni ezt az opciót.
Mi a véleményetek erről az egérről?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz jaffa 2843 #20350 üzenetére
Nyilván az auto headshot-t szeretném bemakrózni, hogy csak végig kelljen szaladni a játékokban
-
ReFleXx
addikt
válasz Synthwave #20351 üzenetére
"Azzal viszont teljes mértékben egyetértek, hogy egy Intelli után egy X-750 az derekas visszalépés."
Azt gondolná az ember, hogy 10év alatt előrehalad az ipar az ilyen dolgokkal, nem pedig visszafelé
Akkor ugy nez ki, hogy marad a mostani amig szet nem hullik.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
Lecserélném a MS Intellimouse 1.1a-mon a tappancsokat, nem tudja valaki hol tudnék ehez venni glide-ot (hyperglide pl) ?
-
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz dobragab #45946 üzenetére
Ahol a kabel kijön az egérből, afölött van egy ívelt kidudorodás, az ebays valtozatoknal annak az ívnek más a formája az eredetihez képest. Kétlem hogy az MS változtatott volna annak részletnek a kinézetén az évek során, illetve nem látok hologramos cimkét az aljkon, meg a jobb/bal gomb alja sorjás az íveknél.
-
ReFleXx
addikt
milyen egeret tudnátok ajánlani egy 5k-s keretre? többnyire játékra használná sógor, külföldi rendelés már szerintem nem játszik, kari előtt meg kellene érkezzen.
-
ReFleXx
addikt
válasz kemotox #47155 üzenetére
Anno az MS egereknél sikerült a jó anyaghasználat eltalálni, csak a fehér burkolat sárgult be, a fekete változatnál még gondolom annyi sem latszik, a gumis görgő még most sem hámlik szét, nem ugy mint egy masik egeremnél pár év után.
-
ReFleXx
addikt
Ha az a baja hogy a görgő már nem kattan be és néha magatol scrollozik mozgatástól, akkor azon lehet segiteni. A fekete bütykös bizbasz ala kell ekelni valamit (én egy gyors kötözö levagott darabjat tettem) , hogy a bütyök neki feszüljön a görgön levő fogaskerekbe. A házzal a sárguláson kivűl nem szokott lenni baj, ha az zavar akkor peroxiddal szépíthetsz rajta
-
ReFleXx
addikt
Pont mikor eltört az MS IMO egerem usb kábele... eddig 125Hz-n ment szegény, nem volt erőm Win7re visszatérni...
kemotox csatis a kabel, alirol rendeltem egy potkabelt, de az meg 1 honap mig megerkezik
vki frissitse az összefoglalot akkor a jo hirrel legyszi
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
Back in business. Nem birtam kivarni mig megjön a pótkábel, beáldoztam egy gagyi eger kábelét.
Ennek a fekete kabelnek is ugyanolyan 5 pines csatija volt mint az eredeti kábelnek, viszont a lábkiosztás más volt, igy kipattintottam a 3 eltérő pin-t és bepattintottam a megfelelő helyre.
Voilá!Jöhet az 500 Hz-re húzás ;D
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
A mulkin-nak miert van fent 9 féle áron a Kana i-cafe? Latszolag ugyanarrol az egerrol van szo vagy van kulonbseg kozottuk csak en nem veszem eszre?
-
ReFleXx
addikt
válasz bbdzyx #48849 üzenetére
Pedig ezt mondjak magukrol. Megy a rework vissza Huano-ra.
-
ReFleXx
addikt
Megcsinaltam Win8-n a polling rate emelést. Mivel tüntetem el a Test Mode feliratot a jobb also sarokbol, ugy hogy megmaradjon a beállított polling rate?
-
ReFleXx
addikt
Ma vettem át én is a ZA12-t illetve jómagam is EC2-A-ról váltottam. Érdekes, hogy aki árulta itt HA-n meg épp EC2-A-ra akar váltani, ha tudom akkor 1:1-be cserélhettünk volna.
Első benyomás: tetszik a púp a hátán, passzol a tenyerembe, nekem biztosabb fogást ad. Kicsinek éreztem az IMO utan, de csak mert ennek középen karcsúbb a formája, hosszban teljesen jó a méret, kinyúltott ujjakkal sem log le az ujjbegyem a gombok végéről, a ZA11 lehet kicsit szélesebb lenne, viszont hosszban már valszeg sok, jo lesz ez a méret.
Érdekes hogy a bal és a jobb gomb mintha totál más tipus lenne. A jobbnak nagyobb a nyomáspontja és a hangja is másabb, de nem zavaróan.
EC2-A-hoz képest kicsitt jobb a görgő, főleg az alatta levő mikrokapcsoló, mert az valamiért nagyon kemény volt volt az EC-n.
A ZA felülete valóban más, most már saját magam is látom és érzem, kicsit szemcsésebb/érdesebb ami nekem jobb.
Az EC2-nel kicsit zavart hogy nehezen tudtam elkuloniteni az oldalso 4-es es 5-os gombot, de meglepodtem hogy itt a ZA-nal kicsitt nagyobb a rés a két gomb között, igy jobban elkülöníthetőek.
A belseje ugyanaz, szal itt nem varok valtozast, de ezzel nem is volt bajom az EC-nel.
Igy első pár óra használat után nem bántam meg a cserét, ha beválik és marad a zegér akkor cserélem a talpakat feher teflonra, illetve szetkapom es berakom a japan omron mikrokapcsoloimat a huanok helyere.
Ez a fekete talp ugy vettem eszre befogja az egerpadom ami mintas.
Holtjáték nálam nincs, vagy az IMO utan mar fel sem tunne ha egy kicsi lenne[ Szerkesztve ]
-
-
ReFleXx
addikt
válasz dobragab #49859 üzenetére
Nekem ez elsőre igazinak tünik, ha elküldi neked kitakarás nélkül a számlát meg az egér aljáról is a sorozatszámot akkor pláne, boltból már csak nem adnak fake verziot, meg meg mindig ott a 2ev gari ha zűr van.
(#49861) MaTpr0F Az egér sorszámát átdobom neked privibe.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz geroza #49868 üzenetére
Neked a SS Kana i-cafe lenne az egyetlen alternativa amit itt ajanlani fognak, viszont az ebay es ~2het.
Amit itthon kapsz 5k alatt, abbol meg van millio fajta es nincs kiemelkedo közülük, legalabbis nincs tapasztalat velük, ergó akármelyiket veheted egy kalap(sz@r) mind.[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz jaffa 2843 #50020 üzenetére
veszel meg 1 tucat ilyet + 1 usb hubot azt meg van oldva a karacsonyfadisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- LG LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fujifilm X
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hardcore café
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest