Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
salytmasztor
aktív tag
válasz salytmasztor #25090 üzenetére
Az előző kérdésemet kicsit felújitva:
Nincs senkinek ThermalTake egere vagy esetleg ennyire rosszak (a topikban elég sok negatív véleményt olvastam keresgélés után régebbi fajtákról)?
Rendelnék magamnak egyet, de ha valakinek van tapasztalata velük, akkor jól jönne a vásárlás eőtt.
Sok Razert, Logit, stb kipróbáltam már, most TT "teszt" jönne, ha nem túl vészes ilyen márkát venni.[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz salytmasztor #25454 üzenetére
Ezek V1-es Kana-k. Nekem is van egy, a szeme Pixart 3305DK-H.
Tudtommal nincs a V2-ből i-Café verzió.[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
jaffa 2843
Ármester
válasz salytmasztor #25468 üzenetére
Asztom' PAW
-
salytmasztor
aktív tag
válasz salytmasztor #25609 üzenetére
*betéved
-
Sonitus
csendes tag
válasz salytmasztor #25635 üzenetére
Igen, kicsit én is jobban körbenéztem, negatív és semleges értékeléseknél van egy pár, ami eltántorít.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz salytmasztor #25716 üzenetére
Nagyjából mindenhol ennyibe kerül. Az egyetlen olcsó helyet amcsiban találtam, viszont szállítással ugyanott lennél, mint a hazaival.
(#25715) Shodan
Még van belőle.
[ Szerkesztve ]
-
depzoo
tag
válasz salytmasztor #25905 üzenetére
Ez dejó ötlet!
Évek óta agyalok ezen, de én csóró vagyok
Ha nyíregyházi térségben lenne én tuti elmennék kipróbálgatni őket, engem főleg a rival érdekelne majd egyszer, de ezek közül egyet se fogtam még kivlve a WMO-t. G500-am volt az pöpec cucc de nem nekem való, most pedig a WMO-tól már görcsöl a kezem, nem jó...
Ryzen + Vega (?)
-
csibe1
addikt
Nekem is megvan még a Gigabyte 6800-as, de a nagyobb rántásokat nem igazán bírja.Fogásra viszont nagyon kényelmes, egy fokkal még talán az MX518-asnál is jobb.
A Cyber Snipa Stinger ami kasznira ugyanaz, csak az optika más benne és az árazásuk sem egy kategória volt.
PH-s Cyber Snipa egerek tesztje, és a Revoltec FightMouse Pro is szerepel benne ami szintén ugyanarre a formára épül." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
WolfheartGR
őstag
Ha mégis eladnál belőle a normál méretű Salmosa és a Krait 4G-ről beszéljünk.
(#25907) batt: Le van írva az első hszben.
(#25908) csibe1: Az a Giga egér azt nem bírja ha áram alatt van.
[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
salytmasztor
aktív tag
Ja 1 egér kimaradt a meglévő listából:
- ThermalTake Saphira (1 hetes, szuper könnyű egér, de súlyozható is, A3090 szenzorral) (egy teszt róla)csibe1 (#25908):
A 6800-at is próbáltam egyszer, de kapásból hibázott (kicsit gyors jobbra-balra rántásnál már összeakadt a pointer). Nagyon olcsó optikát raktak bele.
A 6880 kicsivel drágább és nem hibázik.
Persze a szenzora így sem tartozik a legjobbak közé, de egy 3000-3500 Ft-os egértől ezt nem is lehet igazán elvárni.Amiket felsoroltál mind ugyanolyan fogású és elég jó "gamer" egerek, csak egy gondom van velük: sajnos mind lézeresek és én inkább egy jó optikával szereltet szeretnék találni ezzel a fogással.
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
Hello!
Razer Deathadder 2013 4G - eladó esetleg?
-
Helmoras
őstag
válasz salytmasztor #26014 üzenetére
Én nem tartom magamat nagy gamernek(ettől még sokat játszok de volt egyszer egy nagyobb dpi-vel rendelkező egerem így megszoktam a gyorsabb mozgást, szal a 800dpi+ maxra huzva a windows csuszka nekem még lassu, 1600-1800 a kényelmes, de ezt embere válogatja, ettől még az intellimouse jó egér.
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
válasz salytmasztor #26018 üzenetére
Nem tudom, csak képeket meg video review-t láttam az egérről, de annyit nem ér, akkor már inkább SS Sensei RAW.
Erről a Roccat Kone pure-al kapcsolatban nincs valakinek tapasztalata?
-
ftomi74
tag
válasz salytmasztor #28288 üzenetére
Nem fogják szeretni, ha itt hirdetsz.
http://www.youtube.com/user/ftomi74?feature=mhsn
-
válasz salytmasztor #28288 üzenetére
Ez szakmai topik, nem apró.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Skinny26
aktív tag
válasz salytmasztor #29128 üzenetére
19e és itt.
-
deja vu
addikt
válasz salytmasztor #29128 üzenetére
Pixelben most 19 ezer, nem hiszem hogy ennél olcsóbban kapható lenne. Lehet majd egyszer elnézek oda megtapizni, mondjuk ha lenne AM Pro is akkor jobban örülnék.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
jaffa 2843
Ármester
válasz salytmasztor #29349 üzenetére
Ránézésre ramaty.
-
nyunyu
félisten
válasz salytmasztor #29349 üzenetére
Hasznalja egyaltalan valaki azt a szenzort?
2700-at mar nem gyartjak, oco egerekbe altalaban az 5050-et szoktak tenni.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
TTomax
félisten
válasz salytmasztor #29365 üzenetére
De van,ha olyan egeret veszel...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz salytmasztor #29457 üzenetére
Nálam nem jelentkezik ez a probléma, most próbáltam. Az ujjam hozzáér a görgő széléhez és mégsem nyomódik le .
Nagyon egyben van sztem ez az egér, csak kicsit keskeny az eleje nekem. Össze kell nyomorítani a 3 ujjamat.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Tirexi
addikt
válasz salytmasztor #29553 üzenetére
Nem olvastam mert az egér nem profi géjmelésre kell, hanem a kényelem szempontjából nekem (a tepsi méretű kezem miatt) pont jó lenne főleg, hogy lehet rajta állítgatni pár dolgot.
Most egy Genius Gila-m van ami nekem mindenre tökéletes. Csak az a gondja, hogy meghalt rajta a görgő.
Annál csak jobb lesz a Razer nem?
Amúgy meg ha ennyire rossz lenne mint itt sokan beállítják akkor miért gyártja tovább a Razer ezekkel a rossz mikorkapcsolókkal? Nem vesz tudomást a felhasználók visszajelzéseiről vagy mi?
Vagy csak valaki elhintette ezt a dolgot és azóta senki nem meri megvenni?Ha meg nem lesz jó és behal akkor Gari.
(#29555) [oWn]f4te:
Volt pár egerem már, de Razer még soha. Hát most ki próbálom.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz salytmasztor #29557 üzenetére
Mint például?
Amúgy ha azt mondjátok, hogy abban a 40k-s egérben rossz a szenzor akkor a Genius Gila-mban milyen van?
-
diegho
nagyúr
válasz salytmasztor #29707 üzenetére
Nem, de a szitálása alapján (product kód) eredeti, a logitech szoftvere azonnal felismerte, működik minden funkciója.
-
válasz salytmasztor #29816 üzenetére
Kérdés a firmware, a lencse és az összeszerelési minőség.
Ennyi pénzért biztos nem áldoznék dzsunkába - de mindenkinek adott a lehetőség, hogy azt vegyen, amit csak akar.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
izee
őstag
válasz salytmasztor #29816 üzenetére
Valamit hónapok óta nem javítanak, mert ugyanazt a szenzort írja mionixekhez, de az IR led és nem hiszem, hogy pixart, corsairnél meg tényleg pixart és nem írja, hogy IR led. Csak a "3310" egyezik.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Dr. Student
senior tag
válasz salytmasztor #29831 üzenetére
Meghallgatom a véleményeteket...
Nem akarom elkapkodni ma majdnem vettem egeret, de nem volt raktáron, tehát még várok.
Addig is nézem a teszteket.17k-t már nem szívesen adok egérért. 12k körül kellene valami aminek a fogása normális, nem ez a hosszított fajtájú és nem méretes.
Dr. Student
-
Locutus
veterán
válasz salytmasztor #29844 üzenetére
Különböznek az igények. A világ nem fekete és fehér, mint ahogy az első hsz próbálja feltüntetni.
Az emberek többsége nem támaszt olyan vérre menő igényeket az egerek szenzorával szemben, viszont meg akarja fogni a helyi boltban, és ott megvenni 2-3 év garral. Hát még hogy kinézetre is rendben legyen neki.Ráadásul egy csomó egér hiányzik onnan, ami amúgy szenzorilag is rendben volna... Elég sok iterációja kapható már a 3310 optikának, vagy ott a 3366-os G502-es Logitech is. Mindről kiderült elég mélyre ható tesztek során, és immár tapasztalatból is, hogy jól teljesítenek.
Szóval elég relatív dolog, hogy mi a "jó" tanácsadás... kinek-mi...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Dr. Student
senior tag
válasz salytmasztor #29848 üzenetére
Mindenképpen kíváncsi vagyok a véleményedre.
Akkor szerinted is razer abyssus a legjobb vétel 10 - 12 ezres plafonig ?
Dr. Student
-
nyunyu
félisten
válasz salytmasztor #29848 üzenetére
Mindenki sarkit
Nyilvan azt el kell ismerni, hogy nem keves munka van az elso hozzaszolasban, de szerintem tul sok informacio van benne.
Ha feleennyire boncolgatna a bolha szorszalait, akkor sem olvasnak vegig, mondvan tul hosszu.Masreszt meg tenyleg nagyon ki van hegyezve egy szuk reteg igenyeire, juzerek 95%-at nem erinto kerdesek alapjan donti el, hogy jo/nem jo egy adott eger.
Engem pl. elsodlegesen az erdekel, hogy hosszu tavon is kenyelmes legyen az eger (forma, meretek, gombok elrendezese...), meg drotot lassan 12 eve nem akarok latni.
Szenzor kulonosebben nem erdekel, annyi a kovetelmenyem, hogy tudjon 1000dpit, meg ne tevesszen.
Amire viszont nagyon finnyas vagyok: az a gorgo, meg a felhasznalt mikrokapcsolok, anyagminoseg.
(mondjuk a csapnivalo tappancsokon, meg a kapcsolokon lehet utolag segiteni, de nyilvan nem mindenki akar sulyos ezreket erre kolteni, ami az eger ertekenek eleg jelentos hanyada.)Wireless lag? MX700 ota amennyit fejlodott a technika, azota annyit romlott a reakcioidom, szoval a szumma nem valtozott.
Nyilvan CRT emelgeto siheder korszakomban sem tudtam felvenni a versenyt egy versenyszeruen kvekezovel, most BT egerrel, meg 10 evvel idosebben mar vegkepp eselytelen lenne.
Plane, hogy 4 eve pehelysulyu LCD TVn tolom a gepet, input lag, stb.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Dr. Student
senior tag
válasz salytmasztor #29948 üzenetére
Megrendeltem a G400s.
Nagyon várom. Remélem nem fog csalódást okozni
Dr. Student
-
válasz salytmasztor #30326 üzenetére
Így is jóval rövidebb, tömörebb és kevésbé szájbarágósabb, mint amilyennek lennie kéne.
Az emberek lusták olvasni manapság - értelemszerűen, aki nem, az nem veszi magára.
Igazság szerint én úgy gondolom, hogy aki nem tud kb. 5 (legyen ~15, pár egér google-be illesztésével együtt a képekért) percet olvasni, mielőtt többezer (vagy akár 10ezer+) pénzt elköltene egérre (amit feltételezem, minél tovább akar használni), az nem is érdemel jót. : /
-
jookomak
őstag
válasz salytmasztor #30329 üzenetére
Ha jól emlékszem ilyesmi volt előtte. Az se volt jó.
Lehet én vagyok egyre türelmetlenebb, de nem értem ezt a minden most azonnal nekem ide arcomba bele mentalitást. Aki már idáig eljut, hogy kérdez, és nem veszi meg egyből a corsair vagy cm hiperfuturisztikus egereit, annak legyen már plusz 10 perce.[ Szerkesztve ]
-
traktorgumi
aktív tag
válasz salytmasztor #30381 üzenetére
nem nem....ha nem eredeti akkoe nyitok 1 case....
-
zack
nagyúr
válasz salytmasztor #30688 üzenetére
Igen. Olyan lett mintha G gyorsulás javult volna.
"Tehát ha valaki közép vagy messzi távon pontosan / pontosabban tud a medium vagy low sensijével célozni fejre (vagy ahova csak akar), az nálad már "hadonászik" az egérrel.
Ehh...no comment."Szerintem nem ezt írtam. Látom szövegértésből nem jeleskedsz.
Amióta PC-m van csak high sense-en játszok. Az elején azért mert a helyből adódóan nem volt más lehetőségem, utána meg azért, mert megszoktam, és a hely továbbra is kicsi maradt.. Tény, hogy karból sosem játszanék, de persze ez is csak szokás kérdése. Mindenki úgy érvényesül ahogy tud.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
SkyS1gn
félisten
válasz salytmasztor #30697 üzenetére
Túl drágák, notesz mellé lenne.
CM Xornet vagy Asus Echelon?
Echelon 13cm.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
válasz salytmasztor #30712 üzenetére
Van, csak kérdés, hogy mennyire csodás. :>
-
coolpet
senior tag
válasz salytmasztor #31661 üzenetére
Koszi szepen.
Nezegettem meg a lezeres valtozatat is, mert abbol van feher meg fekete, nem ilyen szurke a teteje mint ennek.
Arrol is tudnal/tudnatok valamit irni?
Koszonom.
UI: Roccat kone pure color
-
coolpet
senior tag
válasz salytmasztor #31664 üzenetére
Ejj mar felmentem a 15-20K kategoriaba, es meg pad sincs hozza, de vagy a formaja/szine vagy a szenzor nem tetszik
Maradok a regi A4-Tech egeremnel egyenlore
koszi!
-
válasz salytmasztor #31664 üzenetére
Pozitív. De csak a jobbaknál (A9500 / S9500).
-
atee
őstag
válasz salytmasztor #31673 üzenetére
Razer optikairól váltottam amit sokáig haszáltam, de nem volt igazán kényelmes. Nem volt gondom a váltáskor sem és most sem, de kiváncsi vagyok most mi lesz a tapasztalat. MS 1.1a is itt van készenlétben összehasonlításra
D-day 2002-01-04 01:54
-
dobragab
addikt
válasz salytmasztor #31679 üzenetére
Ebay-ről G100s 5,5k, G400s 11k
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Kronus
tag
Kihagytad a 20k felettieket pl. G502
bár igaz én azt is 15k ért vettem -
DFB
tag
válasz salytmasztor #31705 üzenetére
Azokat is megnéztem már, de fórumos egy-két mondatokból nekem elég nehéz valami értelmeset kihámozni.
Az inkább akkor jó ha konkrét hibára akarnék rákeresni. -
ttamashu
aktív tag
Jól értem a táblázat alapján, hogy a G502 szenzora jelenleg semmi másban nincs csak abban?
Tea az élet!
-
ttamashu
aktív tag
válasz salytmasztor #31712 üzenetére
Nem furcsa, sőt logikus, hogy az A+++ kategóriás szenzort egy ideig semmi olcsóbb vasba nem dobják bele.
(Csak reménykedtem kicsit )Így viszont jön a következő kérdés, hol a legolcsóbb a G502?
Ebayen láttam 17Kért, de úgy meg a gari bukta, vagy minimum nehézkes. Valami (olcsó) bolti megoldás kellene.
Tea az élet!
-
atee
őstag
válasz salytmasztor #31722 üzenetére
A te megközelítésed elméleti az enyém pedig gyakorlati. Esetleg egyszer kipróbáltál valamikor egy laser senzort és most már az összes szar.
Tudom az első hsz maga a szentírás. Akinek más és jó tapasztalata van azt ne is merje ajánlani mert az sarlatánság
Én merem ajánlani azért teszem és vállalom a véleményemet, de hozzátettem, hogy a hozzáértőbbek nem ajánlják.
Nem túl nagyvonalú ajánlat mert már elég messze költöztem a fővárostól, de nyugodtan jöjjön el bárki és próbálja ki az én egeremet, rángassa vagy akármi és döntse el, hogy mekkora különbségek vannak élesben.Részemről ez off mert teljesen meddő vita.
D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz salytmasztor #31725 üzenetére
Én nyilván rosszat akarok mert ilyen gonosz vagyok
Igen sarkosan fogalmaztam elnézést!
Nem a véleményemmel van a baj, hanem, hogy leírom értem én.
Huzamosabb ideig hasznaltam az itt ajánlottak közül kettő egeret is. És valóban jók voltak, de gyakorlatilag semmivel nem voltak jobbak mint az általam használt laser senzorosak.
A próba meg minden fórumnál többet ér. Ez kb. olyan mintha cipőt venne az ember magának próba nélkül csak mert utána olvasott és csak jót írtak.D-day 2002-01-04 01:54
-
válasz salytmasztor #31745 üzenetére
Nem nehéz, csak tudni kell, hogy hol kell keresni.
Jó eséllyel használt lesz.
-
törölt tag
válasz salytmasztor #31745 üzenetére
Természetesen nem is jó egeret akarok, csupán a legjobbat az adott árkategóriában.
Akkor úgy kérdezem hogy melyik a legjobb egér(akármennyire rossz is) 2500ig?Vagy ennyire nincs semmi különbség az egerek közt az 500-2500as szegmensben és lényegtelen melyiket veszem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest