Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
drtimot
aktív tag
válasz NPeete #28431 üzenetére
Ha már felmerült, mint szempont, ne felejtsd el, hogy a szabadon futó görgős egereknél, amiket linkeltél (M560, Anywhere MX, M515) nem is lehet kattintani a görgővel.
Ahol pedig "mikropontosságú" (ahogy a Logitech hívja) görgő van (pl. M525 vagy a régi M505-öd), ott jellemzően probléma, hogy nehéz vele elmozdulás nélkül kattintani.
Az Anywhere MX pedig teljesen szimmetrikus. Ha szempont, hogy menjen az egered bármilye felületen, akkor tényleg a nevéhez méltón viselkedik, nekem szándékosan sem sikerült használhatatlan felületet találni alá, amíg volt ilyenem pár hétig.
@Prevent:
Javítva, rosszul olvastam a hozzászólásod először.Jónak tűnik így! Vagy neked nem?[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
drtimot
aktív tag
válasz NPeete #28436 üzenetére
Ezekben egyáltalán nem lehet a görgővel kattintani, a görgő mögötti gomb viszont szabadon programozható - így akár a régi görgő kattintás funkcióit is át tudod rakni rá, de persze azért az nem ugyan az. Alapértelmezetten általában valamiféle alkalmazásváltó funkciót raknak rá. A görgő erős lenyomásával állítható át a futás módja szabadon futó és a klasszikus lépésenként görgető módok között.
(Olyan is van néhány Logitechnél, hogy a görgő mögötti gombbal lehetett állítani a görgő működési módját, ahogy mondod, de tudtommal ez már nem gyakori manapság - utána kell nézni, adott típusban konkrétan mi is van.)
Masszív, jó minőségű amúgy az Anywhere görgője, csak engem is zavart, hogy nem lehet vele kattintani.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
NPeete
tag
Előző kérdésemhez kapcsolódóan, néztem pár másik márkát is: vannak vélenyek Gigabyte ECO500-ról, Genius Traveler 9010LS-ről, Lenovo Wireless Laser Mouse-ról? Első kettő jóval olcsóbb, de egyszerűen Logitech-et nem találam normálisat... Vagy a márkán belüli jobb választások? Köszi!
-
nyunyu
félisten
válasz NPeete #28500 üzenetére
inkább komoly munkaeszköznek nevezném azzal amennyit használom. Laptophoz kell "all-terrain" egérnek.
Akkor meg vegkepp keress masikat.
Exmelohely jovoltabol volt szerencsem masfel evig munkat emulalni egy gagyibajt 7k-val, de amilyen pontatlan volt az optikaja, parszor majdnem falhoz b*sztam maratoni folyamatabra rajzolas kozben. *
Anyagminosege is hagyott kivannivalot maga utan, nagyon vekony anyagbol van.
Mar attol behorpad, ha ranezel.Aztan sajat penzbol vettem egy kekfogu MX Revot, mert azzal dolgozni is lehet.
Max ha lemerult, akkor beiktattam egy negyedoras kaveszunetet, hogy toltson annyit, amivel kihuzza a nap vegeig.*: Ezuton csokoltatom a tervezoeszkozt fejleszto kollegat, amiert 3x3 pixeleket kellett osszekotni a programban.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
veterán
válasz NPeete #28500 üzenetére
Én az általad felsoroltak közül a gigabyteot választanám, de érzelmi alapon mondom ezt. Egyébként meg mind a 3 jó márka nem hinném csalódnál ezek közül bármelyikben is. Neked kell , illetve a pénztárcádnak eldönteni, mennyit vagy hajlandó áldozni rá...Amint látom egy szakértő tapasztalatból, már megválaszolta neked a kérdést nyunyu személyében. Így a kérdésedre a választ meg is kaptad.
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
nyunyu
félisten
válasz NPeete #28512 üzenetére
Nekem is sokat kellett kattintgatni.
Az meg barmelyik kinai Omronos egeret kicsinalja 2.5, max 3 ev alatt.
Vagy ha kigyos logoja van, akkor mar az is nagy szo, ha az elsot tulelte.Ugyhogy altalaban azzal kezdem, hogy kicserelem a gombokat japanra, az minimum 4-5 evig nyunyu kompatibilis.
BTW, gagyibajtban is kinai Omron van, de nem az a szeria, amit L vagy R hasznal.
Inkabb hasonlit a rendes japanra.Most jottem ra, miert akadozik az ezereves, backup Revom gorgoje. 5 ev alatt sikerult nyolcast tenni bele
Meg jo, hogy van itthon ket masik alkatresznek.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
NPeete
tag
Egy korábbi hozzászólásomhoz:
Sajnos arra jutottam, hogy nem találtam tökéletesen nekem való vezetéknélküli egeret, így kompromisszumosan kell döntenem az alábbiak közül:
Logitech M510, M525, M560 (esetleg Anywhere MX, bár annak húzósabb az ára). Hajlok az M510 fele, de azt mondjátok meg, hogy akinek van olyan egere, amin ahhoz hasonlóan vannak bal oldalt funkciógombok, balkezesen kipróbálva mennyire zavaró tud lenni? (sehol se találtam, ahol megnyomkodhatnám... Ha nem a legjobb, akkor szerintem az M525nél maradok). Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő