Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pinnacle

nagyúr

válasz HDAdriano #105073 üzenetére

Szia! Azért vettem ezt, mert úgy néz ki, ez az egyetlen, hagyományos formájú, oldalra dönthető görgőjű egér. Vezetékest nem lehet oldalra dönteni, hibás a táblázat. Érdekes módon a vezetékesnél nem lehet oldalra dönteni. Én nagyon szeretem ezt a funkciót, szerintem így gyorsabban lehet előre-hátra lapozni, mint az oldalsó gombokkal.
    Egér masszív, jó formájú, matt felületű, kézbe álló, azt hittem kicsi lesz a 20/10cm kezemnek. Kattintása, görgője "puha" nem olyan határozott, mint az eddig tesztelt Logitech G502x, Turtle Beach Kone II, Razer Basilik V3, ROCCAT Kone XP-nek, de ennek jobb a fogása. Mondjuk ez csak amiatt van, mert nem szeretem a hüvelykujjtartót, nagyon megszoktam az Logitech RX250-et, az elmúlt 15 évben. :) Egyébként annak még mindig jobb a fogása, de valószínűleg csak azért, mert régóta használom.
    Oldalsó gombokkal nincs semmi gond. Cherry ugye billentyűben jó, de gondolom azért arra ügyelnek, hogy egér se rontsa a hírnevüket.
    Egy probléma van, hogy a jobb oldali gomb egy kicsit, 0,5mm beljebb van, mint az alatta lévő ház, ezért ott egy éles perem keletkezett. Nem tudom, hogy ez általános dolog vagy egyedi hiba nálam. Egyébként nem zavaró, de ha direkt nekiszorítom az ujjam, akkor vág. Lehet ezt valamivel csiszolni?

Új hozzászólás Aktív témák