Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ginew
aktív tag
vki irta hogy dob fel tesztet a pana 320 és a 330asról, azaz különbségek, stb.. csak én felejtettem már el hogy ez megvolt? vagy az illető hogy ezt igérte?
a hd-sd vitába beszállva: nekem nincs 1iksem, de énis kamera vásárlás előtt állok, már pár hónapja, csak eddig mindig vmi más vitte el a lóvét... s nem 1 hó mig a kevés fizumból összejön szal még mindig csak nézelődök..
de én tuti sd-t fogok venni, lehet épp pana 500ast, ami drágább lehet mint egy belépő szintű hd, s még szalagos is ugye, de mivel nekem gyönyörű képű az sd felbontás is, s nemakarok terás vinyókat a HD anyag tárolására, meg gépen kivül semmim sincs hozzá... szal egyszerübb az sd, azis tökéletes szép képminőség... s viszi a 72 cm-es képcsöves toshibám
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest