Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
apple87 #36996 üzenetére
Fogásban hátrány ér. Bár be kell vallanom, portrémarkolatos (nonstop) Nikon D800 után váltottam Olympus OM-D E-M10 tücsökpöcsre, és bár nem tudom marokra fogni úgy, mint a Nikon tankot, 1 év után kijelenthetem, hogy mikor újra D800-at fogtam, alig akartam elhinni, mennyire kényelmetlen (!) .. 2 méter vagyok, nagy kézzel, de bakker a pici váz kis finom műszer-jellegű fogása, nyomkodása annyira sokkal jobb szerintem, mint egy behemóté, hogy ma már nem merném egyértelműen lenyilatkozni, hogy "igen, a DSLR-nek jobb a fogása"
Télen kesztyűben jobb, igen, az Oly-t is kivittem a hóba, oda is fagyott a kezem a magnéziumra
de amúgy ...
Akksiidőt is buksz MILC-el. Pont ez a rákfenéje mindnek. Kellene egy nagy DSLR-jellegű váz, kidobálni belőle a régi technológiát, tükröt, mindent, beletenni az újat és kész az über MILC: nagy akksi, markolat, abban 8 Eneloop, vagy 2 plussz akksi - mennyivel másabb lenne az élet.
Nem azon dideregne a fotós, hogy az EVF mennyit zabál le az akksiból és vajon meglesz-e a 4-500 expó, hanem nyugodt lélekkel tolná bele 1000-ig szó nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest