- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
Csak egy kicsit gázoltál a lelki világomba
Az Olympus és a Panasonic azok fiatalabbak.
Végül is az Olympus tényleg fiatal. "Csak" 1930 óta nyomul ebben az iparban. Én nem írnám le az m4/3 rendszert, és a Fujikat sem hagynám ki a felsorolásból.
A márka választás előtt azt kellene tisztázni, hogy mennyire fontos a méret és súly, sport vagy mozgó témák fotózása, kereső az LCD-n komponáláshoz képest, kis mélységélesség. Videó csak jó ha van vagy fontos a szerkeszthető, vágható snittek felvétele is. Ha kereső akkor elektronikus vagy optikai? És még biztos van jópár szempont amit kihagytam.
-
Mirman
őstag
és Mikisys : Köszönöm mind a kettőtöknek , ritka az ilyen részletes válasz .
Az én fejemben eddig az állt ösze hogy valószínűleg a Pentax , Canon , Nikon hármasból fogok valamit választani és ahogy kivettem a szavaitokból , szinte bármit is választok nagyon nem lehet mellényúlni vele. Az elkövetkezendő időben okat fogok olvasni (és spórolni) de a vásárlás előtt midneképp visszajövök rákérdezni a kinézett darabra. Van valami ajánlott bolt ahonnan megéri vásárolni , gondolom media és társai csak tapogatózásra jók ilyen téren is .
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest