- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Gratt a döntéshez! Mondjuk, mindegy melyiket választottad volna, akkor is gratuláltam volna.
Ami a memkártyát illeti, nem írtad, milyen Sandisk 4 gigást vennél hozzá. Nekem Ultra II-s van, de sebességben főleg a kártya olvasó profitál belőle.Elvileg, az extreme III-nak is van értelme, ha olyan időjárási körülmények közt használnád, mondjuk folyamatosan nagy hidegben.
De, ha a sima kártyára gondolsz (a kék színűre), akkor nem vagyok benne biztos, hogy nem lenne-e esetleg inkább más márkát keresni. Pl jelenleg a legolcsóbbak egyike a Kingmax, van belőle kettő is, és az is remekül működik. Érdekes, hogy az A-data már nem annyira. A 8 gigás ebből nem jó (bár kártya olvasóban semmi baja), az 1-2 gigásnak viszont semmi baja a gépben.
-
Trak
addikt
Várom a beszámolót nagyon!
Nekem a Nikon D40x volt a befutó, de kiderült, hogy a régit tudták volna hozni csak jó áron (D40 - 6.1 MP).Így maradt a Sony A200, mint legolcsóbb (kit, 18-70-es obival 99 ezer).
A D40 kiesésével előrébb lépett a Nikon D60 (kit, 18-55), de az bruttó 110k körül van.
És bejött a Pentax K200D (kit, 18-55 ) nálam is, nagyon jókat ír róla mindenki, ez a kettő között van: 108 ezer.
Canon EOS 400D (kit, 18-55) - 108 ezer körül.Óriási különbség nincs az árakban.
Az eddig olvasottak alapján gondolom azt fogjátok javasolni, hogy nézzem meg őket élőben, és az alapján döntsek. Ezt meg is teszem a következő kb. 1 hétben, addig ha valakinek mégis van javaslata, döntő érve, ne tartsa magában.Nem akarom elkapkodni a döntést, válság van, sok pénzről van szó
-
sbazsi
veterán
Ma megszületett a döntés!...Szóval ma elnéztem a budaörsi MM-ba és szerencsémre volt Sony, és Pentax kínálat is.
De jó neked! Ma (vagyis már tegnap) körbejártam az "utamba kerülő" helyeket (pólus, árkád, aréna plaza) de a kiszemelt gépem még mindig nem sikerült kézbe venni.
árkádban pl csak nikonok voltak. vitrinben.várjuk a beszámolót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest