Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52428) soldier2 válasza Matska (#52426) üzenetére


soldier2
őstag

És épp ez az ami miatt döntésképtelen vagyok. A jelenlegi gépem konkrétan alkalmatlan beltéri fotók készítésére állvány nélkül. Nyaraláson városnézésre, de akár szokásos családi eseményekre sem egy zoomobjektív kerülne fel, hanem valamilyen prime. A nagy kérdés, hogy egy fényerős prime-al stabilizáció nélkül (ha épp nincs állvány) mennyire lennék életképes pl a Fuji-val. Ad-e annyi pluszt az az A7III (v R II), hogy belevágjak. (mivel egy alapot készülök vásárolni, amit terveim szerint 10 évig is használok majd bár nem elhanyagolható az ár nyilván, de a célnak megfelelő alap kiválasztása a fontosabb, ha lehet számomra felesleges "extrák" megfizetése nélkül)

Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.