- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OceanStorm
tag
Tegnap (szerdán) átvettem a GX80 -at a 12-32 -es objektívvel kitben ahogy ajánlottátok, köszönöm azoknak akik segítettek a gép kiválasztásában, egész jó cucc tele beállítási lehetőségekkel amik számomra egyelőre még kínaiak de már valamivel okosabb vagyok mint abban a pillanatban amikor először vettem kezembe a gépet.
Van egy vastag kézikönyv amit olvasgatok, illetve pörgetem a beállítási lehetőségeket is a gépben, egyre jobban kezdi megszokni a kezem.
A következő lépés viszont hogy veszek hozzá memóriakártyát, ezzel kapcsolatban egy kérdésem lenne. Lőttem egy szar telefonos képet a kézikönyv memóriakártyákkal foglalkozó részérők, amiben azt írják hogy SDXC 48 GB -tól 128 GB -ig.
Ez gyakorlatilag azt jelenti hogy hiába vennék 128 GB -nál nagyobb memóriakártyát, nem támogatja a gép ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Scum
- DOOM - The Dark Ages
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest