- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Szeretnék magamnak végre egy normális fényképezőt, mert a kompaktok helyett a telefonom is szebb képeket csinál.
Sok olvasgatás után rájöttem, hogy a MILC kategória ami nekem való.
Mivel a pénzkeret véges, ezért elsődlegesen az Olympus E-PL3 az elsődleges kiszemeltem. Edigitálban 80e ft, de ebből kapok még 5e ft kedvezményt, mint törzsvásárló.
Ennyiért sejtem nem kapok jobb gépet, sehol újonnan.
Megérne erre még rátennem 15-20e-et mondjuk egy Sony Nex3-ra? Tud annyival töbett?Az biztos, hogy nem szeretnék sem obit, sem semmit venni hozzá, csak az alap kit-et használnám.
Főként családi fotózás, nyaraláson használnám.Erre gondolom az alap Oly is megfelel maradéktalanul, mert így is agyaonveri a kompaktokat képminőségben.
Ha mégis obi vásárlásra adom a fejem, akkor valami olyat akarnék, amivel nagyobb távolságból fotózhatok (zoom). Ilyet hol találok? (és mennyiért)?
Ki rendelkezik olyan géppel? (Oly e-pl3)? Beszélnék vele privátban.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR