Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Ragadozó #1115 üzenetére
Na ja, 2x1MB cache az jópár tranyóból áll..ellenben butaság volt ebbe a prociba invesztálnod Pontosan a nagyobb cache miatt a tuningpotenciálja kisebb, mint a 2x512kBos verzióké, ezáltal egy 4200+al simán lenyomható..
A jobb 4200+ok3GHzet megugorják alapfesz közel, a 4400+ 2.8 alatt megáll +fesszel általában. Persze vízhűtéssel lehet 1.6V mellett állatkodni
Ha később "toronyra" váltanál, nézz az adatlapomra, ha még ott lesz a Ninja és érdekel, keress meg -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Ragadozó #1119 üzenetére
Ha meg vagy vele elégedve, akkor nincs miért elkeseredni. Ha megy 250es FSBn 1.4V körül, akkor jó vétel volt.
Vizesblokkot is annyi ideig tart lebontani, mint léghűtést.az a gáz, hogy drága, de a teljesítmény kárpótol. Vízhűtés miatt fogok megválni a Ninjától
Várom megkeresésed, fizunál (12.e) szabadul fel. De ezt ne itt -
Dyno
veterán
válasz Ragadozó #5149 üzenetére
Qru neked is köszi akkor csak az nem baj ha kikell szedni a lapot mert ház csere is lesz.Mikor tudom hogy eléggé meghuztam-e?Sorry a hülye kérdésekért, de eddig csak pattintos megoldásokhoz volt szerencsém.Csak én is utálom azt mert félek bepattintani mert feszül a lap meg nem annyira biztos szeritem mint a csavaros.
[ Szerkesztve ]
-
NEXT LP
tag
válasz Ragadozó #5394 üzenetére
A gép oldala jelenleg nyitva van, mert eleinte a videókártya melegedett túl.
A processzor és a - mellesleg passzív hűtéses - vga nagyon közel van és egymásnak verik a hőt.
Most megpróbálom a pasztázást, egy másik topikban azt írták az alaplap haldoklik, ha a paszta nem segít kicserélem azt, de a rendszer nem valószínű, mert xp-n kezdődött és most vista van fenn. Ha tehetem az újratelepítést halasztom utoljára, mert az nekem több napos munka. (Nem a telepítés, hanem a sok program, játék, mentések beállítások visszarendezése.)
Egyenlőre beszerzek egy jó minőségű pasztát és remélem a legjobbakat... ez lenne a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás, ha beválik. -
Ragadozó
Ármester
válasz Ragadozó #5519 üzenetére
Thermaltake CL-P0370 TMG i1 LGA 775-ös hűtő 6 év garancia!!! 5 148 Ft 1 év
Thermaltake CL-P0371 TMG A1 AM2/A64 hűtő 6 év garancia!!! 3 840 Ft 1 év
Szerintem nincs is rossz áron, kár hogy nincs mindkét lefogatóval...Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
elfelejtette
veterán
válasz Ragadozó #5587 üzenetére
Hy!
Én is azt szoktam ajánlani, illetve az AC FREEZER 64Pro vs. 7Pro párost. Nálam már bizonyítottak, egy 2.9GHz-es A64 X2-t hütve idle a 64Pro fordulatszáma szépen 550rpm-re lement, az alaplap meg elkezdett visítani, mert azt hitte, hogy áll a venti.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-
-
old gray
addikt
válasz Ragadozó #6600 üzenetére
Eddig oké, de nem kell majd mindig itt reklámozni. Ha az aláírásodba betennéd a konfigod helyett (ami pl. engem kurvára nem érdekel a logoutos cikkeddel ellentétben) lehet jobb megoldás lenne.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest