Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz Zamma #94944 üzenetére

Nem csak az esztétikum miatt. Ha fémből van, nekem az az üzenete, hogy egy nagyon igényesen, minden részletre odafigyelve kidolgozott termék, a műanyagnak meg, hogy egy dizájn termék, ami többnek akar látszani, és itt bizony a stílus is bele van kalkulálva az árba. Ami nekem nem ér plusz kiadást.

Emiatt választottam végül az AG-t is és nem az AK-t. Mer ahogy néztem a képeken, ugyanaz a kettő fém váza. (Nem is értené meg kétfélét megtervezni és gyártani. Mindenki ezt csinálja a piacon, hogy amiből lehet gyárt sokat, és technikai eszközökkel, csomagolással, marketing kommunikációval lebutítja, vagy felhájpolja a megfelelő árkategóriába. Így a termékek nem kannibalizálják egymást ás minden szegmens le van fedve.)

A Deepcool esetében is ez lehetett, hogy besikerült egy jó termék, amit nem akartak leárazni (presztízs), de szerettek volna nagyobb forgalmat vele (profit), kihozták hát a "kistestvérét". Elhagyták az amúgy is költséges és felesleges 2 részes műanyag dizájnelemet, tettek bele egy leheletnyivel gyengébb ventit, hogy a tesztekben meglegyen a 2 Cˇ differencia, és kész. A maximalistáknak ott az AK, az ár-érték vadészoknak meg az AG. A userek 99% úgysem cserél ventit, használja ahogy megvette. Hisz mindkettő gyári állapotban is messze túlszárnyalja az átlag felhasználó szükségleteit. Így (kvázi) egy termékkel két árszegmenst is lefed.

És igen, tegnap este megrendeltem az AG 620-t. Végül a te tipped lett a befutó, jókor voltál, jó helyen, épp amikor "megemelkedett" bennem a keret, jöttél egy világverő brand new modellel - legjobb időzítés ;) Dehogy van harag, teljesen jogos volt a beszólás!

Köszönöm mindenkinek a tippeket, tanácsokat, segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák