- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
Valkűr #104992 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy ezt vártam volna, hogy ilyen felhasználó barát elfogadható árú best buy ajánlásokat fog kapni az eredeti kérdező, és azért döbbentem meg, hogy 65eFt-os hobbi billentyűzet ajánlást kapott, és azért kezdtem bele ebbe a "komment harcba."
Értem, hogy a K2 HE 1 best buy a 65eFt-os kategóriában, de szerintem nem ez volt a kérdező célára.Ha elsőre azt az ajánlást kapja, hogy Aula F75 20eFt-ért, akkor most boldog tulajdonosa lenne 1 ilyen billentyűzetnek, és kijelenthető lenne, hogy jó billentyűzetet vett, jobbat, mint a Razer, olcsóbbat, mint a Razer, boldog lenne, és elmondaná másoknak is, hogy a "Milyen billentyűzetet vegyek?" fórumban milyen jó cuccot ajánlottak neki, amit egyébként magától nem talált volna meg jó eséllyel.
Ehelyett most azt mondja el mindenkinek, hogy a sznobok szerint 65e alatt nincs bormális hobbi billentyűzet, pedig ez nem így van...
Persze ez csak az én véleményem...
Hagyjuk is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- Keychron K2 Pro Wireless, hotswap Red switch, RGB háttérvilágítás, alumínium ház, ISO-UK
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek - Áresés!!!
- IBM Model M enhanced edition 102 gombos billentyűzet
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest