Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof123
őstag
válasz Avicularia #13741 üzenetére
Ajánlott bill.
-
mqm
senior tag
válasz Avicularia #13741 üzenetére
Ezt nem ertem
Miat ad vissz? Es ,hogy lesz neked 6k-bol ilyen bill.-ed? Es honnan? -
mqm
senior tag
válasz Avicularia #13745 üzenetére
Ehh Hát itthon csak álmodunk ilyeről.
-
7
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
-
nagyúr
-
7
addikt
válasz Avicularia #13750 üzenetére
Idehaza jelenleg nem nagyon kapni, úgyhogy annál nem nagyon lenne drágább.
-
Bufo bufo
tag
válasz Avicularia #13760 üzenetére
A kis mázlista...
-
Domonkos
Ármester
válasz Avicularia #24928 üzenetére
22k egy nem mecha billeret?
Bolond vagy?Haaaaat. Szerintem lehet akarmenyire is jo, ennyit tuti nem er. En inkabb egy duplan felgyuruzott cherry mx-re szavaznek ha fontos a hang, de semmikepp sem erre.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Domonkos
Ármester
válasz Avicularia #24931 üzenetére
Felolem vegyed. Membranosbol nem sok jobbat fogsz kapni. Vilagitas szep, es hangra meg a halkabb kategoriaba esik. Szoftveres reszerol nem igazan tudok nyilatkozni. Ha a lapos kialakitas jon be, akkor meg tenyleg nem sok valasztasod lenne.
Amugy meg nem hinnem hogy sok bajod lesz vele. Csak tudd elfelejteni, hogy tuti nem a hardverert adtal ki 20+k-tGender of electrical connectors is defined by the pins.
-
ViZion
félisten
válasz Avicularia #24933 üzenetére
Ezek az újak vannak csak fent már az SS oldalán. Rám ne halgass, mert Steelseries fan vagyok. Az Apex Raw volt az egyik legjobb bill, amim volt. Nem hangos, szép a világítás, jó a space. Ez biztosan nem rosszabb. Eeegen, a logó rajta nem olcsó. Játéknál én nem éreztem hátrányát, most mechám van (ez is SS ), nem lettem tőle istencsászár . Viszont a membrános/akármilyen gombosak között is vannak jók - bár valószínűleg nem lesznek olyan tartósak, mint a mechanikusok.
Mivel ott a 45 nap is, sztem vedd meg, próbáld ki. Ha esetleg német kiosztást veszel és nem tetszik, írj rám
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Domonkos
Ármester
válasz Avicularia #24933 üzenetére
A ketto az ugyanaz - vagyis majdnem. Ahogy en tudom - ugy az Apexnel a Gaming az egy szeriat, a 350 pedig egy konkret tipust jelol (a Gaming szirabol). Szoval szerintem csak az arosszehasonlito oldal huzta ossze rosszul az arakat, mert nem tudta kisilabizalni, hogy mi a valodi neve a termeknek - vagy csak a boltok neveztek el kivehetetlenul. Ilyenkor talan a gyarto honlapja lehet a biztos pont.
Tenyleg nem nyaggatasbol, de biztos nem lenne jobb egy linearis mecha o-ringezve? Ugy mar nem annyira fajdalmasan hangosak, es a billnetyuut hossza is hasonli egy slim billentyuzetehez. De oringezhetsz duplan is. Ez teljesen friss otlet, holnap kiprobalom en is.[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
nyunyu
félisten
válasz Avicularia #24936 üzenetére
Nordicot nem a norvegok hasznaljak?
Vagy ok is ennyire kicsi piacnak szamitanak, hogy a svedekkel kozoskodnek?
Aha, danok is a nordicot hasznaljak, szoval ez valami ossznepi viking kiosztas akar lenni.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Domonkos
Ármester
válasz Avicularia #42478 üzenetére
Ohh, az remek lenne, nagyon orulnenk neki!
Engem fokepp az erdekelne, hogy mennyire egyenletesek a kapcsolok. Hogy mennyire ugyanolyan nehez oket lenyomni, hogy mennyire kapcsolnak ugyanabban a magassagban es hogy a stabilizalt billentyuk mennyire stabilak.
Ha ezeket megirod, akkor nagyon halas lennekGender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Ringman
nagyúr
válasz Avicularia #42517 üzenetére
köszi a leírást. várható is volt hogy jobb mint a logitech romer g kapcsolóval
csuklótámaszt vagy kínából lehet rendelni direkt TKL-hez (van egy csomó típus), vagy a Cooler Master MasterAccessory - Wristrest S SGA-KR01-KSRG1-t nézd meg.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
nyunyu
félisten
válasz Avicularia #42519 üzenetére
Nálatok nem játszik a magánszemélyként rendelsz cégtől 22,5€-ig/magánszemélytől 45€-ig, akkor az ÁFA/VAT/MwSt mentes EU szabály?
(Kínaiak ezért szokták magánszemélyként feladni a csomagokat.)svédek bevezették mindenre ami unión kívülről érkezik az áfát első fillértől, plusz 75 sek (2300 huf) postai díjat
Itteni posta 3000HUFra húzott le azért a mutatványért, hogy május 10-én értesítenek az április 26 óta vámolás alatt lévő csomagról.
Majd a május 14-én emailban elküldött vámáru nyilatkozatot május 22-én nyugtázták, és május 28-án tolták tovább a vámra, ahol másfél óra alatt végeztek.
Így kaptam meg ma a motyót...De ha 10 perccel később jön a csomagkihordó, akkor már nem talált volna otthon, aztán kereshettem volna 2 múlva a sarki hivatalban a cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
Domonkos
Ármester
válasz Avicularia #42723 üzenetére
Ennyiert jonak tunik.
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
nyunyu
félisten
válasz Avicularia #48558 üzenetére
most féláron megy nálunk az asus, 30K huf kb
Eddig azt hitték, hogy az Asus logóval annyit kérhetnek, amennyit akarnak.
Most legalább beállt arra az árszintre, amit reálisan ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest