Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Üdv. Minőségi wireless/vezetékes(egybe) bill-t tudnátok ajánlani nem csillagászati áron? Köszi
-
nagyúr
Sziasztok. Létezik olyan billentyűzet ami vezetéses is és vezeték nélküli üzemmódja van? Nem csillagászati áron keresnék, és nem is rondát(ez mondjuk szubjektív). Ja és nem fél év alatt elkopós
-
nagyúr
Üdv. Ez az alumínium Tesoro Colada még sehol nem kapható?
-
nagyúr
Tetszik ez a K70, de miért ilyen magasak a billentyűk? Félmagas nincs?
-
nagyúr
válasz -HajTömeg- #12364 üzenetére
Kalapáccsal pl az összes gomb jól lenyomható
-
nagyúr
Üdv. Szerintetek melyik lenne jobb választás? Logitech K400 vagy Samsung VG-KBD1500/XH? Szmárt TV-hez lenne, de időnként géphez is használnám, nameg későbbiekbe ki tudja mihez(tablet, hűtő, csillár )
-
nagyúr
Gyerekek segítsetek légyszi! Kellene egy billentyűzetet vennem(hú milyen furcsa kérés mi? ) Nem kell csillagászati árú. Eddig egy Genius Slimstar 100-am volt, amit mai napig imádok, de már nem kapható. Nos olyasmi kellene, de kis multimédiával(hangerő szabályzás). Nem kell csillivilli, meg 3méter széles sem. Egy használható, jó ár-érték arányút kergetek. A túl lekerekített vonalakat nem szeretem. Sokat végignéztem, de nem volt olyan, amire azt mondtam volna, hogy "hú ez kell!"
-
nagyúr
Gyerekek GENIUS SlimStar T8020-ról mik a vélemények?
-
nagyúr
Üdv. Kipróbálásra tudná vki bocsájtani a mechanikus billentyűzetét? Vagy valahol ki lehet próbálni? Esetleg van félmagas(slim) változatú is?
-
nagyúr
Gyerekek tegnap voltam a MM-ban, hát egy normális kinézetű billentyűzet nincs. Ami van azért 25-30eFt-t kérnek. Jött is az eladó, hogy segíthet? Hát mondom a Logitech K800-at kihozhatnád nekem 1/4 árból. Sarkon fordult és elment
-
nagyúr
Üdv. No ma is voltam MM-ban, csak egy másikban. K800 jónak tűnt, csak az ára nem, meg fura a tapintása a gomboknak. Volt kirakva mechanikus bill. is 76 illetve 80eFt-ért brown-al. Hát nem voltam odáig érte meg vissza. Nagyok a gombok, és az égegyadta világon semmi különbséget nem találtam a membrános és a között.
-
nagyúr
válasz KaiotEch #13731 üzenetére
Csak az maradt ki amit kérdezni akartam. Szóval van még olyasmi bill, mint ez a K800 - sok földi jóval ellátva -, csak olcsóbban?
Háttérvilágítás(fehér jó), dedikált hangerő szabályzó gombok, slim kivitel, jöhet wireless, de jól bírja ne kelljen naponta cserélni, és kevés késleltetése legyen.
-
nagyúr
-
nagyúr
Akinek K800-a van megtenne nekem vmit? Megnézné nekem, hogy ha mondjuk a jobb oldala alá rak egy 3-5mm vastag egérpadot, akkor billeg?
Illetve mennyi késlekedésre lehet számítani?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Gyerekek a Logitech Illuminated Keyboard és a K800 között csupán annyi a különbség, hogy utóbbi az wireless?
-
nagyúr
Sziasztok! K800-nak már van utódja, ami legalább ennyire jó? Mert tervezem, hogy mielőtt kifogy a készlet veszek mégegyet tartalékba, de ha van utódja, akkor inkább azt. Bár nem mindig az újabb a jobb
-
nagyúr
Üdv. Látom sokaknál fájdalom, hogy K800 már nincs. Sajnos nekem is már van rajta néhány karc, mi a méltó utódja? Mechanikus lehet, csak ne ez a teljes magasságú. Köszi
-
nagyúr
Üdv. Kollégák segítséget szeretnék kérni. Létezik 10eFt-ig valami ultrahalk sima irodai billentyűzet? Agyamra megy már a kollégámnak a gépelése. Ha nincs akkor szimplán csak széttöröm a fején.
1.Mekkora összeget szánsz rá? 10e
2.Használt szóba jöhet? Nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? Genius KB-110X, de már amúgy sem kapható és hangos
4.Mire használnád a billentyűzetet? Irodai használat
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
6.Van konkrét modell ami tetszik? -
7.Milyen kiosztást szeretnél? Magyar
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? Num pados
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.) Halk legyen![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz nyunyu #57301 üzenetére
Jó billentyűzet, 100db-ot biztos vettünk már belőle, mindenki szereti mert tartós, de már sajnos nem kapható(iPonnál van 1db). Többi kollégánál nem érdekel, hogy mennyire hangos, csak aki mellettem ül. Csak azt nem értem, hogy a laptopnak a billentyűzete miért nem jó neki...
-
nagyúr
Üdv. Srácok mi most a legolcsóbb billentyűzet ami tartós, félmagas, és halk? Eddig Ganius KB-110X-eket vettem, az megfelelt ezeknek az igényeknek, de már az sem kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest