Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mephike

őstag

válasz viperabácsi #104577 üzenetére

Hidd el agyaltam eleget ebben a kérdésben én is. Pár gondolat:
    1. El kellene döntened mi a cél a játék mellett. A Keychron V6 Max-od eléggé magasra teszi a lécet gépelési élményben. Ha számít a gépelési élmény, akkor:
    a. A legtöbb 60/65%-os He billentyűzet tray mount és ezt lehet megérzed majd a V6 Max után. De az tuti, hogy gépelési élményben mindegyik gyengébb. Volt nálam már pár 60/65%-os cucc, szerdán is jön egy teszt majd egyről, de a V6 Max-od simán egálban lesz velük.
    b. A TMR izgalmasnak hangzik, ha ki tudod/fogod használni, de... Ha veszel egy HE billentyűzetet, amit játékra veszel meg, mennyi az esélye, hogy abba hagyományos switcheket teszel? Azért vetted, hogy HE switcheket tegyél bele.
    c. Ha számít a gépelési hang, akkor jelenleg a Keychron HE billentyűzetek a legjobbak. (Ez szigorúan a magánvéleményem, és én sem próbáltam minden HE billentyűzetet.) De azért itt is van DE... a Keychron billentyűzeteibe csak a KS-37-es HE switchek mennek bele. Ott pedig eléggé szűkös a választék jelenleg. Az viszont nagyon nem mindegy, hogy egy HE billentyűzetbe 1-2 év múlva tudsz-e még új switchet tenni, vagy nem, mert biztos lesz fejlődés még itt.
    d. A Wooting 80HE-hez a GT-80 még nem próbáltam (pár nap és ez változni fog), de ez ugye nagyon drága mulatság és csodát szerintem ez sem fog művelni, mert a Wooting Gasket Mount megoldása nem lett a legjobb. De bizakodó vagyok, az alap gyári műanyag háznál és talán a Zinc-nél is jobb eredmény fog hozni.
    2. Ha nem számít a gépelési hang, akkor a szoftver legyen a legfontosabb, mert az nagyon kelleni fog. Az Akko HE billentyűzet szoftverének felületét nem ismerem, de láttam már pár HE szoftvert és hidd el, nem mindegy melyiket pickeled ki. A tömör lényeg, hogy a Wooting és a Keychron felülete az, amit keresel, az összes többi megoldás vagy problémás/hiányos/nem felhasználóbarát/igénytelen, stb.
    Ofc, ez a csak a saját véleményem, mindenki gondolhat mást, és lehet fél év múlva már egészen más lesz ez a HE téma, mert gyakorlatilag minden nap jön valami újdonság.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés