- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephike
őstag
válasz
viperabácsi #104577 üzenetére
Hidd el agyaltam eleget ebben a kérdésben én is. Pár gondolat:
1. El kellene döntened mi a cél a játék mellett. A Keychron V6 Max-od eléggé magasra teszi a lécet gépelési élményben. Ha számít a gépelési élmény, akkor:
a. A legtöbb 60/65%-os He billentyűzet tray mount és ezt lehet megérzed majd a V6 Max után. De az tuti, hogy gépelési élményben mindegyik gyengébb. Volt nálam már pár 60/65%-os cucc, szerdán is jön egy teszt majd egyről, de a V6 Max-od simán egálban lesz velük.
b. A TMR izgalmasnak hangzik, ha ki tudod/fogod használni, de... Ha veszel egy HE billentyűzetet, amit játékra veszel meg, mennyi az esélye, hogy abba hagyományos switcheket teszel? Azért vetted, hogy HE switcheket tegyél bele.
c. Ha számít a gépelési hang, akkor jelenleg a Keychron HE billentyűzetek a legjobbak. (Ez szigorúan a magánvéleményem, és én sem próbáltam minden HE billentyűzetet.) De azért itt is van DE... a Keychron billentyűzeteibe csak a KS-37-es HE switchek mennek bele. Ott pedig eléggé szűkös a választék jelenleg. Az viszont nagyon nem mindegy, hogy egy HE billentyűzetbe 1-2 év múlva tudsz-e még új switchet tenni, vagy nem, mert biztos lesz fejlődés még itt.
d. A Wooting 80HE-hez a GT-80 még nem próbáltam (pár nap és ez változni fog), de ez ugye nagyon drága mulatság és csodát szerintem ez sem fog művelni, mert a Wooting Gasket Mount megoldása nem lett a legjobb. De bizakodó vagyok, az alap gyári műanyag háznál és talán a Zinc-nél is jobb eredmény fog hozni.
2. Ha nem számít a gépelési hang, akkor a szoftver legyen a legfontosabb, mert az nagyon kelleni fog. Az Akko HE billentyűzet szoftverének felületét nem ismerem, de láttam már pár HE szoftvert és hidd el, nem mindegy melyiket pickeled ki. A tömör lényeg, hogy a Wooting és a Keychron felülete az, amit keresel, az összes többi megoldás vagy problémás/hiányos/nem felhasználóbarát/igénytelen, stb.
Ofc, ez a csak a saját véleményem, mindenki gondolhat mást, és lehet fél év múlva már egészen más lesz ez a HE téma, mert gyakorlatilag minden nap jön valami újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Mikrotik routerek
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Keychron B1 Pro - MAGYAR KIOSZTÁS - (csak kibontott)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Gamer billentyűzetek 1év garanciával!
- Keychron Q2 Pro - alumínium ház, BANANA switch hot swappable
- Logitech G Pro X 60 Lightspeed vezetéknélküli billentyűzet - Új, Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest