- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
s4hu|SyD^ #88998 üzenetére
Billentyűzetnél a világítás az öntökönlövés esete, wirelessnél meg minősített eset.
A végén lesz egy billentyűzeted, amin nappal nem látni a gombok feliratát, éjszaka zavar a fényszivárgás, hamar lemerül, a kupakok minőségénél kompromisszumokat hozol, csak azért, hogy világítsanak... komolyan, mi értelme van?Egyébként szerintem ha halkat akarsz, akkor a silent red (és társai) táján érdemes nézelődni, az MX Brown szerintem érdemtelenül túlértékelt (annyira nem taktilis, viszont hangos, este zárt szobaajtón át is hallja mindenki).
Ami a tapasztalat részét illeti: két Varmilom van (remekül összerakott cuccok, ha nem akarsz a saját építgetés végtelen mély medrébe lemerülni, akkor ennél jobbat nem nagyon fogsz találni), szerintem kitalálod, hogy milyen switchekkel
, szintén programozó. A Varmilonak vannak tri-mode billentyűi, de az enyémek mind drótosak, szóval elemélettartamról nem tudok mondani semmit illetve mástól se láttam konkrét tapasztalatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Gitáros topic
- Megvan a Nothing Phone (3) startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- Keresek GIGABYTE GK-AORUS K7 magyar nyelvű billentyűzet
- ÚJ - HyperX Alloy Elite 2 Mechanikus Gamer Billentyűzet
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓBAN! - HP 230 vezeték nélküli billentyűzetek és szettek
- HATALMAS AKCIÓ - 45% KEDVEZMÉNY / Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 2.000ft-tól.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged