-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDuglas
aktív tag
válasz
spagettiCode #60925 üzenetére
A Silent grey taktilis, van egy érezhető hupli az elején, kb. teljesen olyan mint az outemu brown - csak hamarabb bottom outol. Viszont relatíve puha. Nyunyu kommentjének számait összevetve az enyémekkel látszik, hogy puhább, mint egy gateron és/vagy cherry brown. A rövidebb úttal együtt, ez több bottom outot eredményez, kifejezetten figyelni kell, ha az ember nem akar bottom outolni - a taktilis hupli után elgyengül picit a rugó és máris ott a vége. Nekem egyelőre bevált egy jó kis dolgozós billentyűzet lett a redragonom. Játékra mondjuk még nem próbáltam silent grey-el.
#60926steewcv65
Bolti nincs, én egy Redragon k579-ben "hot"swappoltam ki a switcheket brownokról. (Ez kb. 22k huf + 19 € + várakozás a switchekre + szenvedés a túlméretes switchek kiszedésével - de legalább nem kellett még megtanulnom forrasztani...)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest