- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaisegrille
csendes tag
válasz
Valkűr #103546 üzenetére
Köszi a sok választ srácok!
Bocsi, itt az alis link: vertex v1.2 (€50,28/90db -> €0,558)
A régi kapcsoló, szintén KeeBox: vertex v1 (€36,63/90db -> €0,407)#103548 dqdb
KeeboxStore-ra gondoltam. A switch linket csak érdekességképpen küldtem.#103549 Molydeus
Egyelőre csak a stock alu platem van (Q8), de tervezek beszerezni valami puhábbat..
Nekem nagyon bejött a vertex v1, és gondoltam rápróbálok a v1.2-re, végül is berendeltem egy második Q8-at irodai használatra, szóval abba kerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eladó GAMAKAY TK-75 HE (Rapid trigger) / MOTOSPEED.CK62 PRO
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek - Áresés!!!
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- WS Silent Linear kapcsolók, 68+2 db
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged