Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
30-40.000 € körül max. A golf r amúgy szimpi csak alapvetően a tsi-kel elég sok baj van, meg egy picit nagyobb hátsó lábtér azért jó lenne. Ezeket amiket ajánlottatok én is néztem, csak abban reménykedem hogy van itt valaki aki esetleg szakmai szemmel nézve meg tudná mondani melyek ezek közül a legkevésbé problémás. BMW 6 hengeres motorok állítólag egész jók, de manapság igazából már mindegyik motor sz*r mert kokszosodnak. Aki ezt a konstrukciót kitalálta az egy zseni volt...
540i kombit néztem aztán találtam egy videót a b58 motorról és elment az életkedvem.[ Szerkesztve ]
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
stargazer
senior tag
Sziasztok, benzines kombit szeretnék, 300 lóerő feletti teljesítménnyel. Lehet tudni hogy melyik motor a legmegbízhatóbb? Jó lenne ha a karosszéria nem rohadós lenne. Előre is köszi a tippeket.
[ Szerkesztve ]
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
stargazer
senior tag
-
stargazer
senior tag
válasz !Overdose! #81063 üzenetére
ja bocsi akkor félreértettem. mindegy az is sok.
-
stargazer
senior tag
válasz jozefgucci1 #81055 üzenetére
én is erre gondoltam hogy sztem Te nagyon nem tudod még hogy mit is akarsz.
-
stargazer
senior tag
válasz !Overdose! #81056 üzenetére
nekem ez sok. főleg egy dízeltől, igaz biztos megy is, de ez csak ideig óráig érdekli az embert. előbb utóbb szerintem fontosabb lesz a fogyasztás mint a menés. a 2.0 pont egy literrel kevesebbet eszik, és aki sokat megy, ez számít. 250.000 km alatt ez több mint 1m HUF... hát ha valakinek ennyire fotos a menés...
-
stargazer
senior tag
válasz Acheron #81053 üzenetére
a 2.0 sokkal megbízhatóbb. egy ismerősömnek volt a 177 lovas, olyan szinten behalt hogy a Toyotánál sem tudtak mit csinálni vele, motorcserét javasoltak. aztán nagy nehezen talált egy fiatal srácot aki végül meg tudta csinálni, de addigra anyira tele lett a hócipője hogy minden áron meg akart válni tőle. el is adta. de mondta hogy ha fele annyit ajánlottak volna érte akkor is odaadta volna. sztem egyébként túl sokat is eszik, legalábbis nekem. szerintem a benzines kicsit lomha ehhez a kocsihoz, és sokat is eszik, csak akkor venném ha idős lennék és nem mennék sokat.
[ Szerkesztve ]
-
stargazer
senior tag
valószínű a spritmonitor elég korrekt adatokat mutat, mert nekem kúton mérés alapján kevesebb az átlagnál, 0,4 literrel, úgy hogy 110-et mutató órát tartom ahol lehet, 1-2 előzéssel, hosszabb úton közlekedek (50+ km), és az út nagyrésze nem túl kacskaringós. ha nagyon figyelek, és pl. jó előre leveszem a gázról a lábam kereszteződések/kanyarok előtt, akkor 6 literre le tudom vinni, ami 0,7 literrel kevesebb a spritmonitoros átlagnál. sztem ez jól tükrözi a valóságot. ha oda a BC-s adatok mennének, akkor az átlag fölött lennék 1 literrel.
Te kúton is mérted már?Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
stargazer
senior tag
válasz BlacKSouL #81019 üzenetére
ja, a BC nem mindig pontos, pl. nálam 0,8-1,0 l körül mutat kevesebbet. a spritmonitor meg sztem tankolás alapján megy, bár ki tudja persze.
-
stargazer
senior tag
azért ezt elég durvának tartom hogy a VW UP! is 5,4-5,9-et eszik... jó igaz, valószínű hogy ezt városban teszi, de akkor is kicsit sokallom.
renault megane 1.5 dci meg 5,2-5,6... és úgy olvastam hogy különösen csendes is, de őszintén szólva nagyon rosszakat hallottam a ezekről a motorokról. ismerős újonnan vett előző generációsat és asszem 100.000 km körül van benne de már minden baja van.Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
stargazer
senior tag
válasz Kornel #80974 üzenetére
viccen kívül, lehet hogy jobb tényleg egy benzines valami, és bele a gázt, de én is úgy tudom hogy erőteljesen meg kívánják emelni a gáznak is az adóját, a lényeg hogy nehogymár élni hagyják az embert.
-
stargazer
senior tag
válasz BlacKSouL #80967 üzenetére
ezt a tippet másoktól is hallottam. ki kéne próbálnom egyet, hallotam hogy jók.
annyi hogy kétlem hogy ez ennyit enne. spritmonitor szerint ez tipikusan inkább 7,8, óvatos lábbal közelebb a 7-hez, sportosabban közelebb a 8,5-hez.igazából ha lehet, lefelé mennék inkább fogyiban a jelenlegihez képest.
ez hatalmas dilemma, hatalmas filozófiai kérdés. legalábbis nekem biztosan. újat, vagy használtat, benzinest vagy dízelt?
találtam 1 érdekes cikket a témában.
[ Szerkesztve ]
-
stargazer
senior tag
nagyon elkapott a hév hogy legyen, volt is egy nagyon szép 1.6-os, 122 lovas, rengeteg extrával, de kicsit tartok a hátsókerékhajtástól (télen) meg a prémium fenntartási költségektől. Meg állítólag nagyon sokat is eszik (7,5+) (az én kocsim nagyobb, dízel és 6-6,3-at eszik) Jó egyen többet, de 1,2+ liter kicsit soknak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
stargazer
senior tag
oké oké, és ne haragudjatok, de most nem lettem sokkal okosabb. Továbbra is kérdés: létezik-e
- csendes
- fürge
- nagyoknak is kényelmes
- hosszútávon is kényelmes (tempomat)
- kis autó
- relatíve alacsony fogyasztással
- megbízható (ezen ne vitázzunk inkább hagyjuk is ezt a szempontot, majd én titokban ignorálom a szerintem emúgyis megbízhatatlan kocsikat)megnéztem az 1,9 pd tdi polot 130 lóval, hát itthon gyakorlatilag egyetlen darabot sem árulnak.
meg az is vacak, hogy nem igazán töltik a hasznaltauton az önsúlyt, meg ott lehetne a tömeg/teljesítmény arány, és/vagy a kategória (alsó közép, közép, stb.)Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
stargazer
senior tag
válasz bitpork #80844 üzenetére
mondjuk igen, ez a legrosszabb, hogy meggyőződésemmé is vált hogy igazából nincs jó választás, csak igyekeznék megtalálni a legkevésbbé rosszat.
-
stargazer
senior tag
válasz szőröscica #80841 üzenetére
ömmm a dízelt azért kerülném, mert azért annyit nem megyek hogy megérje, meg egy kicsit pofára estem velük, meg hát érdemes itt is olvasgatni... tanulságos. Kis kocsiban azért gondolkodnék inkább mert az talán mégis kevesebbet eszik (?). De azokban meg nem férek el rendesen (pl. Yaris, C1). Talán a Polo? 1.2 TSI motort próbáltam már Octavia-ban és meglepően tetszetős volt! Akkor egy Poloban lehet hogy még ügyesebb...
olyan max 3.5m-ig, nem tudom érdemes-e újban gondolkodni, talán kicsiben már lenne, de azok gondolom elég fapadosak lehetnek ennyiért (nem tudom nem néztem, csak az Up!-ot de az kicsit zsengének tűnik). talán inkább pár éves használt...?
francsetudja
[ Szerkesztve ]
-
stargazer
senior tag
Hali,
őrült dilemmában vagyok. Segítsetek.
Kéne egy kocsi, napi szinten hosszabb utakra, ne egyen sokat, de azért fürge legyen, ne legyen nagy, de kényelmesen elférjen benne egy 185 centi magas vezető. Legyen benne tempomat, és nagyon fontos, hogy a halk legyen.
Van egyáltalán ilyen?!köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest