- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Amiga A500 - A régi barátnő
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 2015-ös 1.6 turbódízel kombi Focust használok. Felhasználásomat tekintve nagyrészt Budapesten, városon belül használom (heti 3x, át Zuglóból Budaörsre+ bevásárlás stb rövidebb utak). Ezek mellett havonta 1-2 hosszabb országutas-autópályás út.
Szeretnék váltani valamilyen nem dízel autóra, ami jobban bírja a városi üzemet. Méretügyileg nekem elég a kompakt méret (Golf, Auris stb), ha nagyobb az nem baj. Előny a kombi karosszéria, de nem feltétel. Minél kedvezőbb fogyasztásút keresek, de nyilván nem irreális elvárásokkal. Ti mit ajánlanátok erre a felhasználásra? A keret 4,5M Ft. Nézegettem elsősorban hibrid Toyotákat, Auris 2FL, Prius 3, CT200h, de ezekből úgy érzem a jobbak kicsit keretemen felül vannak. Esetleg más ötlet?
-
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
2.5 millió forintig keresek használt autót. Felhasználás napi munkába járás 2x20km pályán, illetve havonta legalább egyszer 2-300 km-es út, szintén autópályán. Kombit, vagy ferdehátút szeretnék mindenképp, jó lenne ha első kereket kivéve egy bringa beférne hátra. 2010 utáni autót szeretnék.
Alapvetően Focusban gondolkodtam, de azt látom, hogy főleg a kínálat aljáról lehet ennyiért válogatni. A Fiat Bravon kívül én még nem találtam más alternatívát. Ti mit ajánlanátok?Előre is köszi!
-
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
4 millió forintért keresnék megbízható szedánt, maximum 4,7 m-es hosszúságig. Dízel es benzin is szóba jöhet, bár amennyit mennék vele, nem hiszem hogy lenne értelme a dízelnek (napi 2x 15 km). Most egy 2008-as Volvo S40-em van, ettől alacsonyabb kategóriájú autót nem igazán szeretnék. Ti mit vennétek a helyemben?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Nyaralás topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged