Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz spyduck #2013 üzenetére
Totalcar népítélet? Ide a tuladok írkálnak.
Szerelői fórum talán van az indexen.
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
nagyúr
-
zoo8800
veterán
válasz spyduck #2040 üzenetére
Ezek régebbi vasak, többet bírnak. Az új dízelekkel kell nagyon vigyázni.
Jut eszembe. Egyik ismerősnek volt Barchetta. Vagy 270 vagy 320 ezernél kellett generálozni a motort. A tető beázott, valami tömítést kellett cserélni és jó lett.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
Qru
MODERÁTOR
válasz spyduck #2047 üzenetére
Ha nem akarod szivatni magad akkor MX-5. Megbízható és egyszerű (nem pejoratíve) konstrukció, nem sok hiba lehetőséggel. Ha nem zavar, hogy egy tepsiben ülsz és egy sima SX4 is kamionnak tűnik hozzá képest akkor ok.
mod:
tomcsi23: Nem sok Audid volt ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
dízelracer
őstag
-
Typhoon47
senior tag
válasz spyduck #2067 üzenetére
miért lenne drága? minden csak forrás/szervíz kérdése. márkaszervízben nyilván hatalmas összegeket elkérhetnek csak a rutin szerű szervízekre is, de egy jó szaki + alkatrész forrás-ra lehet építkezni, és a fenntartása megfog egyezni egy VW-vel.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
izomhod
őstag
válasz spyduck #2210 üzenetére
ez hasznos hsz volt, köszi!
az az érdekes, hogy ma 4kor megvettem a kocsit, du 5kor leültem a netrisk elé, és a kötelező kezdőnapját szept. 23-ra, azaz holnapra tette
nekem nem gond, mert addig az eladó garázsában van a kocsi, reggel megyek érte, de mi van, ha valaki nyíregyházáról megy sopronba? az azért nem kis út, bármi történhet
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
Rick4
félisten
válasz spyduck #2220 üzenetére
A cimborám egy olajos cégnél dolgozott, volt ott egy Astra amit azok 92-ben újonnan vettek, kapott rendes szervizt, csak mobil1 olajat raktak bele (mivel ezt forgalmazták) és sokan hajtották mire hozzá került, akkor 320 ezer km volt benne, most 360 körül van. Ennek ellenére a mai napig hibátlan, egyben van, a motorja nem eszi az olajat, jól megy, jól fogyaszt, és asszem ő 180-ért vette meg. Persze a tankajtó, a hátsó ív már javítva van, de ezen kívül a kopó dolgok, vezérlés, és ilyesmik voltak cserélve. Úgyhogy van ellenpélda is, bár tény, nem ez a gyakori.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
m3tr0
őstag
válasz spyduck #2225 üzenetére
Eredetiség vizsgálathoz nem kell adásvételi szerződés.
Én a Puntot is úgy vettem,hogy átnézettem, mondták jó állapotban van...Mondtam a srácnak(régi tulaj) ha átmegy eredetvizsgán megveszem. Ott helyben megcsinálták, az ő nevére de én fizettem ki, átment és utána írtuk az adásvételit.A régi tulajdonos is kérheti az eredetiségvizsgálatot...eladás előtt is pl. annyi benne akkor a rizikója,hogy akkor 30 nap alatt el kéne adnia, mert addig érvényes. Utána újra kell csinálni, ezért várják meg az új "tulajt" vagy vásárlót.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz spyduck #2307 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Rick4
félisten
válasz spyduck #2307 üzenetére
Nem időarányos, akinek a nevén van január elsején, az fizeti az egész évet..
Kinek kell megfizetnie a gépjárműadót?
Az adó alanya - vagyis akinek a gépjárműadót meg kell fizetnie -
főszabály szerint a gépjármű azon üzemben tartója, ennek hiányában tulajdonosa, aki/amely az év első napján a hatósági járműnyilvántartásban szerepel;
amennyiben a hatósági nyilvántartás szerint egy gépjárműnek több tulajdonosa vagy több üzemben tartója van, akkor közülük az, aki/amely nevére a forgalmi engedélyt kiállították;
év közben újonnan vagy újra forgalomba helyezett gépjármű után az, aki/amely a forgalomba helyezés hónapjának utolsó napján a hatósági nyilvántartásban tulajdonosként szerepel ;
az "E" és "P" betűjelű ideiglenes rendszámtáblával ellátott gépjármű esetén az, akinek/amelynek a nevére a rendszámtáblát az eljáró hatóság kiadta.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz spyduck #2315 üzenetére
Ja, persze, ha ki volt vonva, (mert a kereskedő cég a nevére vette 1500Ft-ért, de eladni szándékozott csak, így ki is vonják azonnal, se kötelezőt, se más adót nem kell rá fizetniük, P rendszámmal meg kipróbálható) akkor a visszahelyezés napjától számolják. És ugye aznap már Te leszel a tulaj. Jó kis átverés, erre sokan nem figyelnek.
-
Laraxior
titán
válasz spyduck #2315 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz spyduck #2318 üzenetére
nálam pont 70k az éves
-
Rick4
félisten
válasz spyduck #2353 üzenetére
Tehát: Ott álltam a benzinkúton, és a két kocsin fent volt a két egyforma rendszám, csak ugye mivel 20 m-re voltak esély nem volt lefényképezni, igaz, nem is volt ez a célom. Tudom, ha nem egyfelé vannak, a könyvet akárhogy meg lehet okosan csinálni, ennyi.
-
Jadro
veterán
válasz spyduck #6841 üzenetére
Gázzalmegyek.hu Szerintem itt érdemes olvasgatni első körben. Aztán ahogy tolulnak a kérdések, jöhet a google, vagy itt is van pár gázos szaki.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Integra
titán
válasz spyduck #43769 üzenetére
attól függ milyen gumit akarsz venni.
ha kommersz, nagy mennyiségben gyártott gumiméreted van, akkor automax.hu etc.. és ott akcióban valszeg találsz jó gumit olcsón, mert sokat tartanak belőle. ha elbaszott egy spéci gumiméreted van (tipikusan japán autókra jellemző), akkor menni kell utána jobban, hogy jó áron kapd meg a jó gumikat..
nekem 3. kerületben a mozaik utcánál a felüljáró alatt van gumis cimborám, ő szereli, illetve ő újítja fel, festi, fényezi a felniket is, kompletten, gyönyörű munkái vannak.
gumit venni meg egy másik barátomon keresztül intézem, mert olyan kedvezményei vannak, amit én sosem tudnék elérni, ő meg ebből él, és beszerzni nekem a spéci, ritka gumikat is....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest