- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz izomhod #60241 üzenetére
nem hiszem, hogy újonnan megkapnád olcsóbban
nekem simán eladták egy hete a 0812 DOT-os nyárit teljes áron (az egyik pár volt ilyen, a másik pár 1313-as)
három éves korában feleznek az áron vagy ilyenek, előtte meg teljes áron megy leginkább, max. véletlenszerűen foghatsz ki valahol
-
zolikaDB
veterán
válasz izomhod #55032 üzenetére
Ne is mondd... TENNAP! Debrecen. Kiindexeltem a külsőbe (a barmok miatt elég hamar indexelek, és ha tiszta a levegő, csak akkor megyek), majdnem belváros, minden OK, kocsim félig kintvan, mögöttem lévő suzukis baromagyú kislány fogja, oszt rágyorsít, mivel nem sokkal voltunk lámpaváltás után (ez az, h bőven volt a ZŐDből még, utánuk se igyekezett senki, nem volt jelentős forgalom), kettesben hagytam, nagygáz, bemászok. Mögöttem dudál, bemutat, majd később letérek, a nagyfejű kopasz partnere pedig kurvaanyázik az anyósülésről. Tajgetosz pozitív.
-
neduddki
nagyúr
válasz izomhod #54188 üzenetére
HI!
mongyuk ugy en oinkabb arra szoktam, az utfelujitasakat negyon meg lehet szivni a 320ason, meg a stau-katis nemejjikbevasarlokorforgalom kornyeken de egyebkent szepen halados megneznme hol van felujitases utanna dontenek
itt csinaltam 91km/h atlaggal 5.3l/100km-et:- )udv
neduddki
mod: gyAn mit ertelenledtek a 15-20%sieto orajaval meg az 1.4 is megfussa a 200at...:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
EQMontoya
veterán
válasz izomhod #43204 üzenetére
Max par deci. Magyarul veszel egy szett gumit 20 ropival dragabban, amibol 100km-en megterul 50ft, tehat mindjart 40e futott km utan ugyanott van. Aztan ki is dobtad a gumit.
Inkabb olyat gumit vegyel, amivel meg tudsz allni! Gumin, feken nem fillerbaszunk, attetelesen sem. Tehat nem jarunk bakeliten, mert attol kevesebbet fogyaszt evente 23 mililiterrel.
Same rules apply!
-
-
-
qdak
addikt
válasz izomhod #30460 üzenetére
koszi a hejes infot
minny nezem a linket is,
en azt szoktam anno h ragyujtok reklamnal, de ma megdoglottem volna
megegyszer koszonom!oks M3tr0 akk majd otthon nezek 1 probat.
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
m3tr0
őstag
válasz izomhod #30458 üzenetére
lehet váltani úgyis,hogy nem mondod le, hanem ha év közben vetted már pedig akkor vetted, 2011 szeptember, akkor most szépen kiválasztod a legolcsóbbat és azt megkötöd csak neked nem jan. 1-én lesz az évfordulód hanem szeptemberben és ennyi.
qdak: szintén megnézheted az alkuszoknál,hogy jövőre mennyi lenne a kötelezőtök és ugyanúgy megkötöd most csak majd akkortól lép életbe és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
válasz izomhod #11908 üzenetére
szintén zenész. ülés ki, fürdőkád. vanish. zuhany vanish fürdőkád zuhany. erkély napsütés, ez volt a sorrend
ez a külső kárpit tisztító - szivacs stb, szart sem értek
én sajnos későn vettem észre, már csak a szagból. szerencsére nagyon jol megoldottam.
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
törölt tag
válasz izomhod #11908 üzenetére
Szórj rá buzadarát és közép meleg nyílt lángon melengesd 5 percig...
Kárpit tisztítóval takarítsd ki, a nagyját szívasd ki, amíg türelmed van hozzá, utána mehet rá a kárpit tisztító lötty, megint átporszívózod és kb kész. Esetleg hajszárítózd meg meg, az ablakokat meg hagyd lehúzva. -
Balupapa
senior tag
válasz izomhod #11474 üzenetére
nincs, tolatókamera ahhoz nem kell szétfurkálni a lököst.
radarrol jut eszembe, haverom még friss jogsis volt.
életében előszőr elkérhette faterjátol az x5öst elment mekizni, tolat hátra, egyet csippant majd semmi, gondolta akkor még mehet hátra...
úgy kiabáltak rá bentről, hogy kinyíilt a mozgás érzékelő ajtó és a csomagtér lassan bent lesz teljesen_-=*WheelWhores*=-_
-
Mr.Grincs
veterán
válasz izomhod #7700 üzenetére
Nem tudom mi a táv a melóhely és a hely ahol kiszoktad rakni a spanifereket. de akkor is alap hogy fizessen valamennyit. Már ha te is igényled. Csak miheztartás végett munkatársam Tatabányáról 800 Ft per kanyarért hozza viszi Bicskére a többi formát akivel jön dolgozni / nap. Egy hónapban dolgozunk 25 napot. Ki lehet számolni mennyi az annyi..... Vagy lehet várni a vonatra vagy a buszra....
Igaz itt kapnak utazási hozzájárulást megéri mindkettőnek, viszont aki kap és egyedül jönne a saját szarszállítójával az még pluszba fizetne hogy bejöhessen dolgozni, mert annyira nem éri meg egyedül jönni. El lehet gondolkodni a kollégáidnak. Nincs ingyé a benya sajna.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
törölt tag
Ez úgy (sem) korrekt, ha Te nem tankolsz egy fillért sem, cserében 3 ember b@ssza szét a kocsidat. Te mindig vigyázni fogsz az autóra, levered a lábadról a havat, úgy nyitod-zárod az ajtót, ahogy kell, stb. De emellett még a + kilók megterhelik a kocsit, több benzin, így több teljesítmény leadás, nagyobb terhelés a futóműre,stb. Arról nem beszélve, hogy mit művelnek a beltérrel. Akkor sem vagy pénzednél, ha minden hónapban+ 5 ezred marad abból, amit havonta a 3 fő oda ad benzinpénzbe. A hamarabb tönkre ment kocsi elviszi a pénzt...
Mondd meg nyugodtan, hogy 1 főt szállítasz, azt is akkor, ha állja a fele üzemanyagot. Ez még nem olyan megterhelő a kocsinak és az anyós ülésen jobban elfér az illető, nem rúgja szét be és kiszálláskor a kocsi belsejét. Néha már a lábát törném annak, aki becsücsül a hátsó ülésre, vagy épp kifelé száll belőle -
Napfénysüti
nagyúr
Jogos amit mondasz. Ezzel kell kezdeni. Én is így jártam kollégával mikor nem volt autóm meg mikor lett velem is így jött másik kolléga. Vagy ad pénzt és viszem vagy mehet ahogy akar. Egyikünk se milliárdos és a busz is pénzbe kerül a másik félnek.
Amúgy ne haragudj meg de a kollégáid meg elég idióták ha azt hiszik hogy az autó üzemeltetése ingyen van neked és ha igénybe veszik akkor nekik nem illik beleadni...Més que un club!
-
Tökmindegy
senior tag
Régebben sokszor vittem a kollegákat haza, hiszen arra mentem nem csináltam belőle gondot. Egyszer az egyik srác sziloplasztos gatyában bepattant és összekente az ülést ,meg a kárpitot. Mondom neki ,jóember ezt mégis hogy? Megvonta a vállát. Mondjuk ez nem most volt de akkor megfogadtam,és azóta is tartom,hogy az én autómba a családtagjaimon kívül be nem ül senki. Szokott ebből problémám lenni ,mert van ,hogy szólnak a népek,de rövid és velős válasz után ami NEM! békén hagynak.
Mondjuk nem is vagyok népszerű De le sza..m.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
adalbert1
veterán
válasz izomhod #7303 üzenetére
Ha már itt tartunk, piroson áthajtás úgy hogy rossz a lámpa? A kreszt átolvasva nem találtam ilyen esetet (lehet hogy nem voltam elég részletes).
Múltkor a Váci útról a Baumax-hoz csak így tudtam bekanyarodni, két cikluson keresztül is piros volt a lámpa (mikor már 2-szer zöldet kellett volna kapni), a harmadiknál áthajtottam (úgy hogy az előttem álló már a másodiknál átment). -
Napfénysüti
nagyúr
válasz izomhod #7306 üzenetére
Én régen vittem a kollégámat úgy féltávon. Megbeszéltük hogy mennyivel kell beszállnia (kiszámoltam arra a szakaszra kb mennyi a költségek fele) és a hónap végén mindig egyben kifizette nekem. Ő is jól járt meg én is. Szerintem totál természetes hogy kérsz hozzájárulást, ilyen benzinárak mellett nem szeretetszolgálat vagy.
Més que un club!
-
Rick4
félisten
válasz izomhod #7306 üzenetére
Szerintem semmi baj se lehet belőle ha azt mondod hogy fele annyi idő alatt oda vissza viszed őket, és kéred a buszjegy/ bérlet 60%-át, a többletköltség nyilván megindokolható. szerintem holnap a reggel -10°C pont alkalmas lesz egy elbeszélgetésre, akinek nem felel meg, az másnap már jéggé is fagyhat a buszmegállóban a -15-ben. Sőt, elkérheted előre is egy hónapra nyugodtan, semmi nincsen ebből. Még így is korrekt vagy.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz izomhod #7303 üzenetére
A cimborám tett ilyet, ráadásul este volt, ő csak meg akart fordulni az úton, gondolta elengedi a mögötte jövő két autót, azért húzódott ki a buszöbölbe, de mögötte rögtön kék villogót kapcsoltak.. 30 ezres lett az aznapi jutalom.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
soldi3r
veterán
válasz izomhod #5114 üzenetére
van belőle használható is, csak ne az 1500huf-os kategóriából válassz
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
opeter87
senior tag
válasz izomhod #4807 üzenetére
borzalmas az ilyen tragédia
sajnos nekem is halt már meg ismerősöm autóbalesetben . (senki nem volt a hibás, senki más nem sérült meg, csak ő halt meg)szerintem a legborzasztóbb az ilyen balesetekben az, hogy egyik pillanatról a másikra változik meg a hozzátartozók élete. Nem lehet rá felkészülni.
-
kisza25
félisten
válasz izomhod #4664 üzenetére
Jimmie Dimmick: És kérdezek valamit! Amikor behajtottatok, láttatok olyan táblát a háznál, hogy "Niggerhulla-tároló"?
Jules Winnfield: Jimmie, tudhatod, hogy...
Jimmie Dimmick: Láttál olyan táblát a házamnál, amire az volt írva, hogy "Niggerhulla-tároló"!?
Jules Winnfield: Nem. Nem láttam.
Jimmie Dimmick: És tudod miért nem láttál?
Jules Winnfield: Miért?
Jimmie Dimmick: Mert nincs ilyen tábla, mert én nem tárolok nigger hullákat, baszd meg! Azért nem!
[link][ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
-
Dare2Live
félisten
válasz izomhod #3805 üzenetére
Az elsőre ha jól sejtem ez a válasz.
[link]
és ezeken az árakon számolhatod el
[link]A 9Ft az nem más? Nem azt fizeti a cég avulás+üzemanyag költség címén. ()ft röhely 40Ftből se jön ki egy km)
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Rick4
félisten
válasz izomhod #3805 üzenetére
Ha a cég tulajdonosa nevén, vagy annak egy cím alatt élő közeli hozzátartozójának a nevén van a kocsi, akkor így szerintem jobban ki lehet jönni a dologból, ugyanis kiküldetési rendelvényt vezetsz, és köbcenti/ üzemanyag szerinti apeh normát elszámolhatod, + 9Ft/km kopás költséget.
Példa, adott egy 1.6-os Opel Astra. eszik 7 litert vegyesben, 390-ért veszed a benzint, megtankolod, mész vele, leírod hogy mikor merre jártál, vezeted, a cég meg kifizeti neked az apeh norma szerinti 9.5 literrel és 400Ft/ l árral + kapod 100km-enként a 900Ft-ot. Vagyis pl havi 2000km-t megteszel 140 liter benzinből 54600Ft tankolással, és ezért a cég kifizet 94 ezrest. És ha a norma szerint fizet, akkor ezt nem kell bevallanod sem, viszont se tankolási számlát, se más igazolást nem kell leadnod, letudtátok ennyivel a dolgot. A karbantartás, olajcsere meg gondolom havi + 50 ezresből megoldható bőven.Persze ha több millás kocsiról beszélünk, akkor lehet más a tészta, mert áfa, amortizáció, szervizelés sokkal nagyobb üzlet lehet mint havi 50 ezer.....
-
-
soldi3r
veterán
válasz izomhod #2575 üzenetére
mosó, automata magasság állító és megfelelő lámpatest nélkül rendszám levétellel plusz némi pénzmag igénnyel esetleg rendkívüli műszakival jutalmazzák
egyébként nagyon jó dolog, van egy H1-es szettem eladó
jobban jársz egy emelt fényerejű izzóval, +50-90% sportlight, bluelight, ultralight, megalight stb..[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
Laraxior
titán
válasz izomhod #2191 üzenetére
átírás menete... itt mindent megtalálsz
bele szokták írni a szerződésbe hogyha az eredetiség vizsga negatív akkor érvénytelen a szerződés. Legalábbis én igy olvastam
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
spyduck
nagyúr
válasz izomhod #2146 üzenetére
A biztosítást még aznap meg kell kötni, mert a biztosító naponta késedelmi díjat szab ki. Az OKMI-hez meg 15 napon belül be kell vinned (forgalmi, eredetiség vizsga, biztosítási szerződés, befizetett csekkek, törzskönyv). Viszont arra vigyázz, h először csak időpontot kérhetsz, akkor kapsz egy csekket (forgalmi és törzskönyvcsere) amit befizetsz postán és viszed az időpontra. Ezeknek kell 15 napba beleférnie.
Ha ezt nem intézed el akkor az NAV fog neked levelet küldeni egy feljelentéssel mellékelve átírási kötelezettség elmulasztása miatt ami azt hiszem 50.000ft-os téma?!. Utána az OKMI kivonja a gépjárművet a forgalomból aminek a visszahelyezését neked kell kifizetni. Viszont ha ezalatt elkap egy rendőr akkor feljelent téged érvénytelen hatósági jelzéssel való közlekedés miatt ami 50.000ft-ig terjedő pénzbírsàggal jár.Sztem állj sorba
-
törölt tag
válasz izomhod #1934 üzenetére
Akik balesetet okoznak, azokat nem engedném többet kocsi közelébe. Ez lenne az ésszerű. Túl sok az ostoba az utakon...kb egy óra alatt 10-et kell kikerülni belőlük a városban: nem figyelnek, nem látnak, nem gondolkoznak...ráférne a jogsitulaj tömegre a tisztogatás
A pénz fizettetés...itt? ööö Jó vicc.
Üdv.