Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
molnarpeter #205363 üzenetére
Thx benézek és rákeresek
tboy93: sosevót dízelem, szóval egyelőre az foglalkoztat, hogy az első tankolásnál a jó pisztolyból töltsem meg
-
shteer
titán
hali!
rég jártam erre - céges flottából jön hozzám egy 2013-as Citroen C-Elysee 1.6HDI 134e km
(nem akartam valójában se dízelt se sedant, de nyugdíjazni kell az örökölt R19-et, Stilo tavaly gtk-s lett, Focust meg feleségem nem adja ki a kezébőlés ahogy áll a használtpiac meg kellett lépni - meg igazából 30km-t ingázni se rossz talán)
folyadékok ellenőrzése, olaj- és szűrők cseréjén kívül még valami ajánlás ennél a modellnél?
-
shteer
titán
Ha legkozelebb ebbe a helyzetbe kerulsz, kerj egy tavozo autostol az idopontra ervenyes parkolojegyet, majd menj be az parkoloceg irodajaba ervenytelenittetni a buntit azzal, hogy biztosan lefujta az ajtocsukas szele a masik cetli mellol. Felevente 1x lehet elni ezzel
Igy ezt most fizesd be.
-
shteer
titán
ideírok mert jól pörög a topik..
olcsó invertert kéne vennem - 8000ig
ez a belkin vagy ez az oem? vagy esetleg egyéb másik, gyorsan beszerezhető típus?
mindegyikre 1 év gari van, ez az ismerős egyik elvárásaamire kell: egy 100W-os égőt működtetni akkuról
-
shteer
titán
válasz
!Overdose! #12011 üzenetére
Stilo 1.6, videkre bejelentve, A0: eves gkfb 38+ba. A0 nagy szopas
-
shteer
titán
-
shteer
titán
válasz
VR6-Fan #4900 üzenetére
én eddig pályán tudtam levinni legjobban a fogyasztást: 5.6l
igaz ehhez ki kellett fognom egy 95-100-zal haladó kamiont és beállni szélárnyékba
forintbaszó közlekedési mód, eléggé uncsi
évente ~25 (x2 odavissza) alkalommal használnám a pályát - ha 20k lenne az éves... megérné. így inkább főút.
-
shteer
titán
válasz
Napfénysüti #3720 üzenetére
+ mgi termékek, mert ugye a földeken dolgozó gépeket se forrásvízzel tankolják...
és ez is továbbgyűrűző drágulás -
shteer
titán
válasz
Napfénysüti #3640 üzenetére
gondolom a magánútján
-
shteer
titán
válasz
dízelracer #3205 üzenetére
ez így van... amikor autót kerestem és megmutogattam a jelölteket ismerősöknek, minden 100 fölött sápítoztak h sok a km
-
shteer
titán
válasz
dízelracer #2960 üzenetére
óóóóóóóóó
kár érte
-
-
shteer
titán
válasz
Laraxior #2861 üzenetére
nálam is ennyi a kvóta kb
2hetente hazajárok vidékre
el sem tudom mondani mennyire jó, h nem vagyok vonathoz/buszhoz kötve - akkor megyek amikor akarok, ráadásul péntek este is mehetek, vonattal nincs már csatlakozásom meló után.
persze drágább.. jóval. bevállaltam. a lényeg, h hitel nincs az autón, szervizért nem kell fizetnem és 30% kedvezményes nagykeráron kapom az alkatrészt -
shteer
titán
válasz
Újoncka #2820 üzenetére
ismerősnek volt ibiza, nem volt vele gond míg a fia bele nem ült
ezek már nem fiatal autók, a kötelezőn túl kopó alkatrészek cseréjével is kell számolni rövid-középtávon, + rohadósat otthagyni ahol van
valóban megkímélt civicre nehéz rátalálni - ami nem gyári külső állapotú, azt húznám is ki a listáról
esetleg corsa, punto, clio? de részemről még mindig F és stift mint reális opció
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest