Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParmaBoy
tag
válasz
tboy93 #225845 üzenetére
1.6 crdi inkább. Bosch rendszer (felújítható), remekül sikerült motor. az 1.7 is jó, de talán az 1.6 egy fokkal jobb, ismertebb, olcsóbban fenntartható. Egyedül a kuplungot fogyasztja hamarabb a szokásosnál, erre oda kell figyelni vételnél, hogy ne az utolsókat rúgja, viszont alkatrészben olcsóbb egy némethez viszonyítva. (ezekben az évjáratokban viszont már az összesben lesz sztem DMF, de majd javítanak, ha hülyeséget mondtam)
Szerk: benzinest ezekből az évjáratokból inkább került a Kia-Hyundai esetén, meglepő módon a dízel a problémamentesebb.
Arra készülj, hogy a koreaiak sem lesznek nagyon magas szinten a belső minőséget illetően.
Illetve ekkoriban lettek közkedvelt flottásokat, annak minden előnyével és hátrányával.Szerk2: Írják előttem, hogyha benya, akkor MQB: teljesen egyetértek!
Viszont, ha ismert az ASX előélete, akkor lehet azt venném, alapvetően egy megbízható cucc, bár motort, kilométert, stb. nem írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Abus Viantor sisak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest